Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Step Challenge in Maastricht

Details over dit uitje

Op zoek naar een unieke en sportieve speurtocht? Bij Maastricht Excursies kunt u de Step Challenge boeken, een geweldige manier om de stad te bekijken.

Competitief, gezellig en uw stepteam wint uiteraard de felbegeerde hoofdprijs! Deze speurtocht is anders dan alle andere speurtochten, wij hebben voor iedere deelnemer een sportieve step gereserveerd, waarmee u in ploegen de stad doorkruist.

Voor deze speurtocht hebben wij voor u een leuke route en wat interessante opdrachten bedacht, zodat iedereen de stad beter leert kennen. Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams die tegen elkaar de strijd aan gaan.

Het team dat het snelst de puzzeltocht heeft gereden en daarbij ook nog eens het beste heeft gescoord met de vragen en opdrachten, krijgt tijdens de afsluitende borrel de hoofdprijs uitgereikt. Santé!

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 1 drankje
  • Step
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze speurtocht van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Maastricht Excursies organiseert elk arrangement op maat! Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan