Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Kolonisten van Maastricht – Tablet City Game

Details over dit uitje

Het populairste bordspel van dit moment 'De kolonisten van Catan' maakt Maastricht Excursies levensecht! Ga als een echte kolonist in Maastricht op stap en speel deze uitdagende City Game met vrienden, familie of collega's. Struin de stad af en verzamel zoveel mogelijk grondstoffen zodat uw team zoveel mogelijk overwinningspunten in de wacht sleept. Het is avontuurlijk en u leert tegelijkertijd de stad kennen.

Uw gezelschap wordt verdeeld in teams. Elk team krijgt Tablets mee om het spel te kunnen spelen. Net zoals bij het bordspel, heeft u de mogelijkheid om ridderkaarten te spelen, ontwikkelingskaarten te kopen en hele gebieden in Maastricht te plunderen. Redeneer en acteer als een echte kolonist en probeer de tegenstander de loef af te steken!

Ontdek de stad Maastricht tot in detail, leer samen te werken met teamleden en maak van uw groepsuitje een bijzonder avontuur! Wie worden de overwinnaars en wie heeft de meeste overwinningspunten? Het spel garandeert in ieder geval een verrassend uitstapje in het centrum van Maastricht! Tussen de bedrijven door moeten ook een aantal foto-opdrachten worden uitgevoerd waarna iedereen weer verzamelt voor de prijsuitreiking voor het beste team. Veel plezier!

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit gezellige groepsuitje van Maastricht Excursies uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen. Informeer naar de mogelijkheden!

Het minimaal aantal deelnemers voor dit spelprogramma van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan