Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sherlock Holmes Tablet Game in Maastricht

Details over dit uitje

Maastricht Excursies komt nu met een spannend virtueel game in het centrum van Maastricht, namelijk de Sherlock Holmes City Game. Om deze moeilijke moordzaak op te lossen heeft de politie de hulp nodig van uw team! Welk team kan achterhalen wat het moordwapen is en wie deze moord op zijn geweten heeft? Indien uw team alle juiste antwoorden heeft gevonden dan sleept u de hoofdprijs in de wacht.

In het centrum van Maastricht gaan jullie in diverse teams de strijd aan met elkaar. Onze spelbegeleider legt uit hoe het spel werkt en geeft elk team een tasje met alle benodigdheden, denk bijvoorbeeld aan een tablet, een plattegrond en een handleiding. Elk team heeft 90 minuten de tijd om zoveel mogelijk aanwijzingen te verzamelen. Op deze manier wordt het raden van de juiste dader en het juiste moordwapen steeds makkelijker. Wie van jullie team heeft de grootste ‘speurneus’?

Naast het speuren van de dader en het moordwapen zijn er nog enkele opdrachten die het spel nog spannender maken! Er zijn namelijk foto-opdrachten in het programma verwerkt. Welk team creëert de meest realistische ‘crime scene’ en welk team schiet de meest ‘criminele’ teamfoto? Wij zijn nu al nieuwsgierig naar de foto's die deze opdracht zal opleveren.

Aan het eind van het spel gaan we naar een gezellig en typisch Maastrichts café en onder het genot van een welverdiend drankje worden de winnaars gehuldigd! Veel speur-plezier!

Inclusief:
  • Een tablet per team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen. Informeer naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan