Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Old Maastricht

Details over dit uitje

In de speurtocht Old Maastricht van Maastricht Excursies ontdekt u de oudste gedeelten van de mooiste stad van Limburg, met een roemrijke historie vol boeiende verhalen.

U bezoekt de verschillende monumenten en gaat met onze gids op stap in de geschiedenis.

Uw gezelschap wordt ingedeeld in teams van 5 tot 8 personen. Aan de hand van een oude stadskaart bepaalt ieder team zijn of haar eigen route door het centrum, van de Sint-Servaasbasiliek aan het Vrijthof tot over de Sint-Servaasbrug.

Wie was Mestreechter Geis en waarom pronkt zijn standbeeld in het centrum? Verschillende leuke opdrachten liggen voor u klaar voor een historische ontdekkingstocht.

Makkie denkt u? Los onderweg eerst maar eens alle vraagstukken op en verdien daarmee Oud-Limburgse Duiten. Aan het einde van de dag zal, onder het genot van een drankje, aan de hand van het aantal verdiende Duiten bepaald worden in hoeverre het inderdaad een makkie is geweest…

Inclusief:
  • Mooie prijs voor het winnende team
  • 1 drankje
  • Vakkundige begeleiding
  • Gegarandeerde teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De speurtochten van Maastricht Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Maastricht Excursies ‘treasure hunts’ can also be held in the English language)

Het minimaal aantal deelnemers voor deze speurtocht van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Maastricht Excursies organiseert elk arrangement op maat! Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan