Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Escape City Tablet Game in Maastricht

Details over dit uitje

Maastricht Excursies biedt u de Escape City Game aan in hartje Maastricht waar teambuilding, logisch nadenken en snelheid van groot belang zijn. Leuk als bedrijfsuitje of om samen te spelen met vrienden of familie!

Bij dit bloedstollend spannende spel gaat u ervoor zorgen dat de gegijzelde mensen zo snel mogelijk vrij komen en u Dr. Crypto weet te verslaan. Dit alles voordat de tijd om is dus haast is geboden.

Maar als u dacht dat het makkelijk ging worden dan had u het mis. Met behulp van een tablet moet u binnen anderhalf uur zo veel mogelijk gegijzelden bevrijden. De teams gaan op pad om de virtuele locaties te bezoeken. De stad verkennen loont zich want zo speelt u hints vrij. Laat uw hersenen het werk doen en gebruik de hints wijs. Alvast een tip: de hints staan niet alleen op uw scherm!

Geld heeft u genoeg maar de gijzelaars vinden is een ander probleem. Heeft u de gijzelaars gevonden dan is het geld “yours to keep”

Heeft uw team uiteindelijk het meeste geld over? Dan is de winnaar bekend. Onder het genot van een verfrissend drankje worden de kampioenen uitgeroepen.

Inclusief:
  • Een tablet per team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje
  • Een mooie prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit gezellige bedrijfsuitje van Maastricht Excursies uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen. Informeer naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitdagende uitje? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan