Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Selfie Tour in Maastricht

Details over dit uitje

U kent het wel; zo vaak in een stad geweest maar eigenlijk weet u helemaal niets over de stad zelf met uitzondering van de winkels en de restaurants. Wij gaan hier verandering in brengen.

Met onze Selfietour in Maastricht zorgen wij ervoor dat u aan het eind van de speurtocht een echte expert bent in het wel en wee van Maastricht en er ook nog eens leuke selfies aan overhoudt.

Aan de hand van een aantal pittige vragen ontdekt u de mooiste en populairste plekjes van Maastricht, tenminste als u de vragen op een correcte manier beantwoord! Het beantwoorden van de vragen levert natuurlijk punten op maar alleen als u ook de correcte selfie weet te maken!

Wie is toch ook alweer die wereldberoemde Maastrichtse violist en waar treed hij ieder jaar een aantal keer op in Maastricht? Dit zijn maar een tweetal voorbeelden van de vele vragen die u dient te beantwoorden tijdens deze selfietocht.

Na afloop van tocht komt u met de teams bij elkaar op een gezellige horecalocatie in het centrum van Maastricht om samen met onze begeleider de prijsuitreiking mee te maken.

U strijdt in onze Selfietour tegen elkaar om te bepalen welk team zich de enige echte expert mogen noemen van Maastricht. Wie weet de meeste vragen goed te beantwoorden en maakt de beste selfies? De tijd zal het uitwijzen!

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Selfie Stick
  • Drankje tijdens de prijsuitreiking
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan