Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Graffiti Workshop in Maastricht

Details over dit uitje

Maak je eigen piece met de workshop Graffiti spuiten van Maastricht Excursies in Maastricht, het vakjargon van de echte graffiti kunstenaars voor een graffiti-werk.

Piece? Wat is dat? Haha, piece is (zeg maar) vakjargon wat gebruikt wordt door de echte graffiti kunstenaars en is gewoon een ander woord voor een graffiti werk. En dan denkt u: kunstenaars? Ja natuurlijk zijn het kunstenaars!

We nemen jullie voltallige gezelschap mee naar hartje Maastricht waar jullie op een creatieve manier jullie eigen invulling geven aan een abstract kunstwerk of een ijzersterke persoonlijke boodschap. Samen werken aan een mooi logo of een fraai kunstwerk levert heel wat teamspirit op! Het is dan ook het perfecte personeelsuitje of groepsuitje in Maastricht.

Wat dacht u bijvoorbeeld van het logo van uw bedrijf, of een bekende kreet van de directie of collega? U bepaalt dat helemaal zelf! Maak een passend ontwerp, zoek de juiste kleuren en SPUIT! Laat u inspireren door uw eigen gedachten en die van uw teamgenoten en creëer uw eigen master piece! Veel plezier!

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Materialen (excl. canvas), beschermende kleding en afgedekte ruimte
  • Locatie Maastricht
  • Deze workshop kan zowel binnen als buiten worden georganiseerd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u graag de Workshop doen op uw eigen canvas of 1 groot canvas delen met de andere deelnemers? Dat kan! Hiervoor wordt er een meerprijs gerekend van € 10 p.p. excl. BTW

De workshops van Maastricht Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Maastricht Excursies kunnen jullie natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits jullie bereid zijn voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Maastricht Excursies organiseert elk arrangement op maat! Willen jullie deze workshop combineren met een lekkere lunch, gezellige rondleiding of sportief spelprogramma? Bij ons is alles mogelijk!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan