Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking Brunch in Maastricht

Details over dit uitje

Maastricht Excursies neemt u in de Walking Brunch mee naar het gezellige, historische centrum van de stad. De gids weet van alles over de stad te vertellen.

Maastricht staat natuurlijk bekend om de bijzondere horecagelegenheden, monumenten en leuke kroegjes en cafés.

Dit actieve en culinaire arrangement zorgt ervoor dat u altijd weer trek heeft in wat nieuws. U loopt gewoon van restaurant naar restaurant.

Drie gerenommeerde Maastrichtse Restaurants staan op het programma, waar steeds een ander gerecht op u staat te wachten. Toast met roerei in het ene, een vers broodje met gerookte zalm in het volgende en een heerlijke amuse in het laatste etablissement, om maar wat verrassingen te noemen...

En het mooie is dat u kunt uitslapen, genieten van een uitgebreide brunch in Maastricht én dat u de rest van de avond nog vrij heeft!

Programma-indicatie:

13.00 - 13.45 Voorgerecht
13.45 - 14.45 Rondleiding Maastricht deel 1
14.45 - 15.30 Hoofdgerecht
15.30 - 16.30 Rondleiding Maastricht deel 2
16.30 - 17.00 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
  • Vakkundige begeleiding (échte Maastrichtenaar met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Maastricht Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan