Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietspuzzeltocht in Maastricht

Details over dit uitje

Doe mee met Maastricht Excursies’ fietspuzzeltocht, een leuke fietstocht in en om het centrum, want Maastricht is natuurlijk een mooie stad om te bekijken.

Niet alleen de Maas, maar tal van mooie monumenten, musea en parken liggen zij aan zij in de mooiste stad van Limburg. Van het Vrijthof tot over de Sint-Servaasbrug, alles is prima op de fiets te bekijken.

In groepen van maximaal 8 deelnemers puzzelt u zichzelf langs de meest prachtige plekjes van Maastricht. U pendelt per fiets langs het Bonnefantenmuseum, bekijkt het Centre Céramique, stopt even op het Onze-Lieve-Vrouweplein met de prachtige Onze-Lieve-Vrouwebasiliek alsmede de Markt met stadhuis van Pieter Post en het schitterende standbeeld van Jan Pieter Minckeleers. Maastrichtse bezienswaardigheden die u altijd moet bekijken tijdens uw uitje in deze stad.

Kortom, u ontdekt al puzzelend het èchte Mestreech, zoals ze hier in de volksmond zeggen. Uiteraard laat de professionele gids u kennis nemen van leuke extra wetenswaardigheden.

Wellicht enigszins ter geruststelling; halverwege de speurtocht stoppen we in een gezelligste Café om wat te drinken en op adem te komen. Maar niet te lang!

De resultaten van de puzzeltocht én uw eindtijd leiden immers uiteindelijk tot een overall winnaar.

Inclusief:
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • 1 drankje
  • Fietsen
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De puzzeltochten van Maastricht Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Maastricht Excursies ‘treasure hunts’ can also be held in the English language)

Het minimaal aantal deelnemers voor deze fietspuzzeltocht van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Maastricht Excursies organiseert elk arrangement op maat! Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan