Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Pimp your Pump in Maastricht

Details over dit uitje

In de workshop Pimp your Pump van Maastricht Excursies maken we van elke schoen of elk naaldhakje een prachtig en bijzonder exemplaar.

Wat er aan je voeten zit moet er wel een beetje leuk uitzien! En in deze economische tijden is het hergebruiken van uw schoenen, hakken of pumps helemaal een goed idee.

Bezoek ons creatieve atelier in het altijd gezellige Maastricht met familie, collega's of vrienden en neem uw oude afgetrapte hakken mee voor een totale make-over! Ze kunnen nog jaren mee!

De meeste mensen hebben nog een tiental paar in de kast. Ja, die hoge hakjes uit dat leuke winkeltje, ze zien er niet meer zo mooi uit. En die herenschoenen van soepel leer hebben wel een opknapbeurtje nodig.

Geen probleem, neem ze mee naar ons atelier en samen met onze specialisten maakt u er weer een fraaie schoen van. Een kunstwerkje om tijdens een feestje of partijtje weer prima voor de dag te komen. En wat dacht u van die leuke kinderschoentjes? Daarnaast is het ook mogelijk om een paar babyschoentjes te beschilderen. Deze zijn bij de workshop inbegrepen.

Creatief en gezellig, deze workshop voor schoenenliefhebbers brengt het beste in u naar boven. Ons atelier in Maastricht staat voor u klaar om aan het werk te gaan.

Inclusief:
  • Gezellige locatie in hartje Maastricht
  • Vakkundige begeleiding
  • Babyschoentjes
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

De cursussen van Maastricht Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan