Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Plat Maastrichts & Early Happy Hour

Details over dit uitje

Uit in Maastricht en de taal van het volk leren spreken? Met Plat Maastrichts & Early Happy Hour van Maastricht Excursies zult u zeker integreren.

Dit combinatiearrangement van Maastricht Excursies inclusief uitgebreide lunch maakt van uw dagje uit in de mooiste stad van Limburg een echte locale belevenis. Maak van uw groepsuitje of uitstapje met de familie een echte Maastrichtse middag!

10.30 - 12.00 Cursus Plat Maastrichts

De eerste stappen zet u onder begeleiding van een echte Maastrichtenaar die de zachte 'g promoot. Het Limburgse volkslied, typische Maastrichtse uitspraken en misschien op zijn Limburgs een scheldkanonnade geven, alles wordt u vakkundig aangeleerd. U krijgt les van een doorgewinterde expert, die het dialect perfect weet te illustreren met leuke anekdotes en grappige bewoordingen.

12.00 - 13.30 Lunch

Ook de horeca van Maastricht wordt aan een culinair onderzoekje onderworpen. Het tijd om even te ontspannen en de zachte 'g ook even in de praktijk te oefenen. Geniet van een uitgebreide lunch in één van Maastrichts gezelligste restaurants. Heerlijke gerechten staan op het menu.

13.30 - 15.30 Early Happy Hour / wijnproeverij

Early Happy Hour begint alweer na de lunch. Het is een wijnproeverij vergezelt van lekkere stukjes kaas. U proeft vier verschillende wijnen, waarbij u ook de bijzondere techniek van het wijnproeven zal worden bijgebracht. Onze gediplomeerde vinologen vertellen u waar de druiven specifiek vandaan komen, hoe het procedé van wijn maken verloopt en wat u omtrent smaak allemaal kunt ontdekken.

Optioneel:

Wijnproeverij Deluxe (meerprijs € 10,00 p.p. excl. BTW):
- Welkom met een heerlijk glas prosecco en een amuse
- Assortiment tapas met begeleidende wijnen

Inclusief:
  • Cursus Plat Maastrichts
  • Uitgebreide lunch
  • Wijnproeverij van 4 verschillende wijnen
  • Locatie hartje Maastricht
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Maastricht Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan