Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Winter Dinner Tablet Game

Details over dit uitje

Wilt u deze winter een hypermodern, virtueel GPS spel spelen met familie, vrienden of collega’s en tussendoor ook nog lekker dineren? De Empire City Winter Dinner Game van Maastricht Excursies maakt van uw winterse avondje uit een bijzondere belevenis. U kunt kiezen voor het Empire City Gamespel of het misdaadspel, genaamd Crime City Dinner Game, net even een andere variant maar zeker zo leuk! Ook geschikt voor een enerverende vrijgezellenavond uiteraard!

Maar hoe werkt het Empire City Gamespel nu precies? Nou dat vertellen we u graag.. U bent de manager van een vastgoedkantoor met één duidelijke opdracht: zoveel mogelijk panden in uw portefeuille krijgen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Is uw team slimmer en sneller dan de concurrentie dan zal uw bankrekening het snelste groeien. Bent u de Donald Trump van de Lage Landen?

Van onze spelbegeleider krijgt uw team meerdere GPS tablets mee. Op uw tablet ziet u een plattegrond van de door u uitgekozen stad, waarop u uzelf, uw teamgenoten, de concurrentie, de gebouwen en nog veel extra’s ziet verschijnen. Door gebouwen “in te sluiten” komen deze in uw portefeuille, maar let op: als de tegenstander u insluit stelen ze geld van uw rekening. Doe uw best en word de Empire City Game Koning of Koningin!

Wees gerust, wij zorgen ervoor dat u niet hongerig naar huis terugreist. Tijdens het spel schuift u aan in drie verschillende restaurants voor een voortreffelijk gerecht. Stamppot, erwtensoep of gewoon de Franse keuken, het zijn belangrijke details die u natuurlijk vooraf met ons kunt bespreken. Als geen ander weten wij de lekkerste dineradressen voor u te reserveren!

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • GPS Tablets
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op uw gewenste avond!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Maastricht Excursies kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan