Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Culinaire Winterwandeling in Maastricht

Details over dit uitje

In de Culinaire Winterwandeling van Maastricht Excursies neemt onze gids uw gezelschap mee door de gezellig verlichte straten van Maastricht.

Het is hét ideale groepsuitje voor familie of vrienden die deze winter meer willen weten over de stad en de prachtige gebouwen.

In een echt Maastrichts café komt u eerst gezellig bij elkaar voor een kopje koffie en een lekker stukje vlaai om vervolgens met onze gids op stap te gaan. Hij of zij vertelt u allerlei boeiende anekdotes over de stad, de historie van alle bekende gebouwen en haar beroemde inwoners.

Langzaam loopt u tijdens de stadswandeling naar onze speciale likeurproeverij waar u de kou een beetje kunt verdrijven. Na afloop van de wandeling gaat u maar liefst vijf verschillende Limburgse likeurtjes proeven in één van de gezelligste proeverijen van Maastricht. Lokaal gebrouwen en gebotteld, het echte Limburgse likeur vloeit rijkelijk en al snel warmt u volledig op.

Uiteraard kunt u deze rondleiding en proeverij ook prima combineren met een afsluitend diner. Vooral tijdens de Kerst kunnen wij u verschillende restaurants aanbevelen en maken wij van uw dagje uit of personeelsfeest een gezellige belevenis.

Inclusief:
  • Gezellige stadswandeling met vakkundige gids
  • Start met koffie en een lekker stukje vlaai
  • Likeur proeverij na afloop van de wandeltocht
  • Te combineren met een voortreffelijk diner

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Winter Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan