Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Magisch Kerstgevoel in Maastricht

Details over dit uitje

Ervaar deze winter een Magisch Kerstgevoel in Maastricht tijdens dit buitengewoon complete arrangement van Maastricht Excursies.

Ook als er nog geen sneeuw of ijs ligt, kunt u het echte kerstgevoel bij ons beleven. Uw bedrijfsuitje of groepsuitje met familie of vrienden kan tijdens de Kerst wel wat gezelligheid gebruiken, en dus hebben wij voor u een volledig dag- en avondprogramma opgesteld.

10.00 - 10.30 Ontvangst met warme chocola

We ontvangen u in een gezellig Maastrichts café voor warme chocolademelk en appelgebak met slagroom. Al een beetje opgewarmd gaat u op weg naar de schaatsbaan op het Vrijthof, waar u pootje over weer eens kan gaan beoefenen!

10.30 - 12.30 Schaatsen 'Magisch Maastricht' op 't Vrijthof

De ruime schaatsbaan pal naast de St. Servaasbasiliek is bij uitstek de plek om samen met vrienden en familie even heerlijk op de ijzers te klimmen. Magisch Maastricht is het begin van een actieve dag vol winteravonturen.

12.30 - 14.00 Winter Lunch in gezellig restaurant naar keuze
Ook deze winter heeft Maastricht Excursies weer een compleet lijst van de beste wintermenu's en restaurants voor u op een rijtje gezet. Op het Vrijthof of net even verder op in het centrum geniet u van een uitgebreide Winter Lunch.

14.00 - 15.30 Koetstocht door Maastricht

Tijd om weer eens de stad te verkennen. Bekijk de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek, het Vrijthof en de gezellige winkelstraten vanuit een prachtige koets. Uw koetsier weet ook nog het een en ander te vertellen over de diverse bezienswaardigheden waar u langs komt.

15.30 - 18.00 Winterwandeling
U gaat vervolgens op stap met een echte Maastrichtse gids die elk straatje van de stad kan voorzien van boeiend commentaar en historische en culturele bespiegelingen. Een snuifje cultuur voor de echte liefhebbers!

18.00 - 22.00 Winter Diner en bezoek Kerstmarkt op 't Vrijthof
Na de rondleiding nodigen we u uit in een eersteklas restaurant voor een heerlijke winter menu waar u geniet van een wijntje en een paar voortreffelijke gerechten. Daarna kunt u nog even over de Kerstmarkt op 't Vrijthof paraderen en alle kraampjes kunt bekijken.

Inclusief:
  • Ontvangst met warme chocolademelk en appelgebak
  • Entree Schaatsbaan 'Magisch Maastricht' Vrijthof
  • Koetstocht en stadswandeling met vakkundige gids
  • Lunch en 3-gangen Diner inbegrepen
  • Te boeken op de door u gewenste dag!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Winter Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan