043 82 00 328
Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Magisch Kerstgevoel in Maastricht

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Magisch Kerstgevoel in Maastricht

Ervaar deze winter een Magisch Kerstgevoel in Maastricht tijdens dit buitengewoon complete arrangement van Maastricht Excursies.

Ook als er nog geen sneeuw of ijs ligt, kunt u het echte kerstgevoel bij ons beleven. Uw bedrijfsuitje of groepsuitje met familie of vrienden kan tijdens de Kerst wel wat gezelligheid gebruiken, en dus hebben wij voor u een volledig dag- en avondprogramma opgesteld.

10.00 - 10.30 Ontvangst met warme chocola

We ontvangen u in een gezellig Maastrichts café voor warme chocolademelk en appelgebak met slagroom. Al een beetje opgewarmd gaat u op weg naar de schaatsbaan op het Vrijthof, waar u pootje over weer eens kan gaan beoefenen!

10.30 - 12.30 Schaatsen 'Magisch Maastricht' op 't Vrijthof

De ruime schaatsbaan pal naast de St. Servaasbasiliek is bij uitstek de plek om samen met vrienden en familie even heerlijk op de ijzers te klimmen. Magisch Maastricht is het begin van een actieve dag vol winteravonturen.

12.30 - 14.00 Winter Lunch in gezellig restaurant naar keuze
Ook deze winter heeft Maastricht Excursies weer een compleet lijst van de beste wintermenu's en restaurants voor u op een rijtje gezet. Op het Vrijthof of net even verder op in het centrum geniet u van een uitgebreide Winter Lunch.

14.00 - 15.30 Koetstocht door Maastricht

Tijd om weer eens de stad te verkennen. Bekijk de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek, het Vrijthof en de gezellige winkelstraten vanuit een prachtige koets. Uw koetsier weet ook nog het een en ander te vertellen over de diverse bezienswaardigheden waar u langs komt.

15.30 - 18.00 Winterwandeling
U gaat vervolgens op stap met een echte Maastrichtse gids die elk straatje van de stad kan voorzien van boeiend commentaar en historische en culturele bespiegelingen. Een snuifje cultuur voor de echte liefhebbers!

18.00 - 22.00 Winter Diner en bezoek Kerstmarkt op 't Vrijthof
Na de rondleiding nodigen we u uit in een eersteklas restaurant voor een heerlijke winter menu waar u geniet van een wijntje en een paar voortreffelijke gerechten. Daarna kunt u nog even over de Kerstmarkt op 't Vrijthof paraderen en alle kraampjes kunt bekijken.

Inclusief:
  • Ontvangst met warme chocolademelk en appelgebak
  • Entree Schaatsbaan 'Magisch Maastricht' Vrijthof
  • Koetstocht en stadswandeling met vakkundige gids
  • Lunch en 3-gangen Diner inbegrepen
  • Te boeken op de door u gewenste dag!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Winter Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Maastricht starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Vrijthof, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Maastricht Excursies zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maastricht Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Maastricht is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Maastricht Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Maastricht Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maastricht Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan