Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit

Speurtocht Flikken Maastricht in Maastricht

Details over dit uitje

Maastricht Excursies biedt het spannendste spelprogramma aan: Flikken Maastricht. Kruip in de huid van een rechercheur en los deze lastige moordzaak op.

Onderweg loopt u tegen allerlei vraagstukken en raadsels aan, waarbij ‘teamwork’ essentieel is. Geniet ondertussen van al het moois wat Maastricht te bieden heeft.

U krijgt van ons een dossier mee met alle gegevens. Hierin vindt u bruikbare informatie waarmee u het moordwapen, de moordlocatie en de moordenaar kunt achterhalen. Sms’jes helpen jullie verder op weg. Was het een afrekening gepleegd door Vladimir Barbarov of zou de beruchte crimineel Jorge Campos er iets mee te maken hebben. We weten het snel genoeg!

Na twee uur puzzelen staat er een welverdiend drankje op u te wachten. Uw begeleider checkt ondertussen uw antwoorden. Welke groep past het beste binnen het team van ‘Flikken Maastricht’?

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje na afloop
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Het minimaal aantal deelnemers voor dit spelprogramma van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan