Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Winter Walking Brunch in Maastricht

Details over dit uitje
Winter Walking Brunch in Maastricht

Een Walking Brunch in de koudste maanden van het jaar? Dat is een ware belevenis, die Winter Walking Brunch met gids van Maastricht Excursies.

 

Tijdens dit culinair uitje leert u iets over de geschiedenis en de omgeving van deze Limburgse hoofdstad. U kiest uw eigen restaurants uit en stelt op deze manier uw eigen Maastrichtse Brunch samen.

 

Tussen de gerechten door zorgen wij dat uw stadsspecialist u via een leuke route naar het volgende restaurant brengt. In de tussentijd vertelt uw gids de ene anekdote na de andere en zo leert u steeds meer over deze mooie stad.

 

Na elk gedeelte van de rondleiding wordt het gezelschap door de gids afgezet bij het volgende restaurant. Heerlijk opwarmen in voordat u de kou weer moet trotseren!

 

Vergeet uw mutsen, sjaals en handschoenen niet!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht

14.00 - 14.45 Rondleiding

14.45 - 16.00 Hoofdgerecht

16.00 - 16.45 Rondleiding

16.45 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:

- Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze

- Vakkundige gids (met jarenlange ervaring)

- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

 

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

 

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan