Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht in Maastricht

Details over dit uitje

Maastricht is een bezoekje waard. Maastricht Excursies heeft een originele speurtocht, waarbij u –zonder gids- de stad en haar bezienswaardigheden ontdekt.

Aan de hand van leuke doch pittige vragen sturen wij u op pad langs de mooiste plekjes van de stad.

In het puntje van Zuid-Limburg, ingeklemd tussen België en Duitsland, ligt deze oude, oorspronkelijk Romeinse provinciehoofdstad. Deze prachtige stad doet welhaast buitenlands aan, met zijn mooie Vrijthof, Romeinse Sint Servaasbrug, het Faliezusterklooster en de prachtige rivier de Maas.

De vragen en opdrachten die wij voor u bedacht hebben zullen u in combinatie met onze begeleider leiden door de drukke winkelstraten en smalle weggetjes zodat u alles komt te weten over de vele bezienswaardigheden die u tijdens deze tocht tegenkomt.

Inclusief:
  • Een vragen- en opdrachtenboekje
  • Vakkundige begeleiding
  • 2 drankjes (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De speurtochten van Maastricht Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Maastricht Excursies “treasure hunts” are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan