Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Lipdub in Maastricht

Details over dit uitje

Zin in een gezellig familie-uitje of bedrijfsuitje? Dan is de workshop Lipdub van Maastricht Excursies iets voor u: maak een hippe videoclip met uw groep, met vrienden en vriendinnen, collega's of de sportvereniging!

Kies een speciale song of hit uit en we maken er samen een schitterende videoclip van.

Een Lipdub wordt gemaakt door personen of een groep mensen te filmen die een liedje aan het meezingen of playbacken zijn. Zo komen afwisselend en in verschillende ´shots´ de zangers en zangeressen in beeld en lijkt het alsof ze zelf het liedje zingen.

Onder de bezielende begeleiding van echte Lipdub professionals leggen we in korte tijd een complete videoclip vast. Helemaal zoals u het wilt!

U gaat samen met uw gezelschap erop uit! Nadat u op voorhand een liedje heeft uitgezocht zult u voordat de workshop begint diverse ludieke attributen tot uw beschikking hebben voor een perfect eindresultaat. Natuurlijk bepalen we samen vooraf hoe de videoclip er ongeveer moet uitzien. Maastricht Excursies zet daarna de regie aan het werk om de muziek perfect te synchroniseren met de opgenomen beelden. Bekijk het resultaat ter plekke!

Beleef de leukste Lipdub workshop van Maastricht en maak van uw uitje een echte belevenis!

Inclusief:
  • Locatie hartje Maastricht
  • Professionele begeleider
  • Attributen
  • Gegarandeerde teambuilding tijdens uw bedrijfsuitje
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De activiteiten van Maastricht Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Maastricht Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan