Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Buikdansen in Maastricht

Details over dit uitje

Op zoek naar een originele activiteit met de meiden? Laat de heupen sensueel bewegen met Maastricht Excursies' gezellige en sexy workshop Buikdansen.

Kom naar de gezellige locatie in Maastricht waar we jullie gaan trainen in deze eeuwenoude danskunst.

Dit groepsuitje is zeer geschikt voor een middagje fun en fitness met alle vriendinnen. De originele Oriëntaalse of Oosterse buikdans wordt tijdens deze cursus onderwezen door een dame die haar talent in diverse clubs heeft ontwikkeld en al veel applaus heeft mogen ontvangen.

Buikdansen kent vele vormen en uitvoeringen. Elke Oosterse cultuur heeft zo zijn eigen dans. Zo zijn er ook dansen die meer op volksdansen lijken, zoals de Egyptische 'Saidi' stokdans, of de Turkse zigeunerdans. Tijdens deze workshop wordt eerst vertelt welke buikdans jullie gaan leren, waarna iedereen aan de slag gaat om het onderlichaam en de bekkenbodem los te maken.

Daarna gaat iedereen op basis van een ingestudeerde choreografie met een exotische buikdans aan de slag. Voordeel is ook dat die rare Sultan afwezig is en jullie je dus volledig kunnen concentreren op de sensuele bewegingen, de schokkerige en hilarische bewegingen van je vriendinnen of een talent dat je nooit achter je beste vriendin had gezocht.

Inclusief:
  • Leuke locatie in Maastricht
  • Vakkundige begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De activiteiten van Maastricht Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan