Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Styling & Make up Workshop in Maastricht

Details over dit uitje

De Styling & Make Up Workshop van Maastricht Excursies brengt u goed voor de dag. We checken skintone, expressie, uitstraling en u krijgt stylingadvies.

U wilt zich van top tot teen laten adviseren over verschillende stylingtrends omtrent kleding, make-up, haar en sieraden tijdens uw uitstapje in Maastricht?

De workshop die extra gezellig wordt met vriendinnen die zich op het gebied van stylingtrends geheel willen laten bijscholen.

Uiteraard beginnen we deze cursus met een uitgebreide kleur- en stijlanalyse. Hoe komt u komend seizoen het beste naar voren en welke haardracht en sieraden passen daarbij. Lente, zomer, herfst of winter, uw professionele stylingspecialiste kent als geen ander de verschillende trends van elk seizoen.

Iedereen krijgt een advies op maat en eventueel een kleurenkaart die u tijdens het shoppen kunt gebruiken voor tips en advies. Onze expert laat twee voorbeelden zien van een dag- en avond make up. Hiervoor worden twee dames uitgekozen uit het gezelschap.

Stylingadvies en alle seizoensgebonden trends van A to Z. Maak het u gemakkelijk met een zorgvuldig opgesteld stylingadvies van Maastricht Excursies. Veel plezier!

Inclusief:
  • Gezellige locatie hartje Maastricht
  • Vakkundige begeleiding
  • Kleurenanalyse
  • Visagie uitleg
  • Kleurenkaart voor tijdens het shoppen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De activiteiten van Maastricht Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan