Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Roei Clinic in Maastricht

Details over dit uitje

Teambuilding, sport en even heerlijk genieten van de natuur rondom Maastricht? Reserveer het meest sportieve bedrijfsuitje van Maastricht Excursies en stap samen met collega's of vrienden in een professionele C4 boot. Ervaren begeleiders van een roeisociëteit staan voor jullie klaar om les te geven in de deze roeisport, een sport waarmee we als land al meerdere Olympische medailles hebben veroverd.

Het is niet voor niets dat de roeisport bij uitstek als teamsport bekend staat. Roeien vergt aanpassingsvermogen, je richten op je medeteamgenoten en zorgen voor een harmonieus ritme. En, er heeft altijd iemand de leiding die van achterin de boot het team in de gate houdt. Voor grotere gezelschappen verdelen we de groep in meerdere teams zodat er om het uur wordt gewisseld. Tijdens de pauze serveren we koffie en vlaai of wat lekkere frisdranken bij mooi weer.

Een kwestie van oefenen en conditie opbouwen. Maak je op voor deelname aan de klassieke Henley Royal Regatta in London waaraan jullie over een paar jaar pas mee kunnen doen. Roeien vergt gewoon enige oefening met al die roeispanen!

Inclusief:
  • Professionele roeiboten
  • Gegarandeerde teambuilding
  • Koffie (of frisdrank) en vlaai voor de nodige energie
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan