Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Smartlappentour in Maastricht

Details over dit uitje

Een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, of zomaar op stap in Limburg? De Smartlappentour van Maastricht Excursies is er voor iedereen die goed gemutst is en de zachte g van 't Maastrichtse wilt leren kennen.

Dit evenement combineert een heerlijke lunch met een gezellige stadswandeling en sluit af met oergezellige levensliederen in een echt Maastrichts café.

13.00 - 14.00 Lunch

Zin in een cultureel en muzikaal arrangement in Maastricht? Deze excursie begint met een overheerlijke lunch in een perfect etablissement in het centrum. Geniet van de speciale lekkernijen en seizoensgebonden ingrediënten.

14.00 - 15.30 Rondleiding

Dan is het tijd voor een gezellige wandeling door het oude centrum van Maastricht. Onze gids kent de stad op z'n duimpje en vertelt u allerlei bijzondere wetenswaardigheden en anekdotes over de oudste en meest bezongen bezienswaardigheden en monumenten van de stad.

We nemen u mee langs de mooiste panden, pittoreske pleinen en de gezelligste kroegjes die nog rijkelijk aanwezig zijn. Halverwege wordt een typisch Maastrichts kroegje bezocht om heel even uit te rusten.

15.30 - 17.00 Smartlappen zinge

In een oergezellig café leert u de typische Limburgse Smartlappen kennen. Wij geven u een boek met aantal beroemde en beruchte levensliederen van 't Zuiden. Onze accordeonist zal u ondertussen enthousiast begeleiden tijdens dit afsluitende muzikale smartlappen uur.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Vakkudnige begeleiding (échte Maastrichtenaar met jarenlange ervaring)
  • Pauze in typisch Maastrichts café
  • Accordeonist
  • Tekstboekjes
  • Locatie hartje Maastricht
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Maastricht Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan