Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bierproeverij in Maastricht

Details over dit uitje

Tijdens de Bierproeverij van Maastricht Excursies gaat u niet alleen waanzinnige speciaal bieren proeven maar ook vijf (Limburgse) hapjes die heerlijk gecombineerd zijn door onze bier expert met de vijf beste biertjes van Maastricht en omstreken!

Deze proeverij is een prima alternatief voor een leuke pauze tijdens uw vrijgezellenfeestje of een uitje in het weekend.

Onze Bierproeverij wordt gepresenteerd door onze bier expert, eentje die veel weet over de geschiedenis van diverse bierbrouwerijen in heel Maastricht en de merken die zij met groot succes op de markt hebben gezet. Door zijn of haar uitleg weet u binnen twee uur verschillende bieren van elkaar te onderscheiden.

Met elk speciaal biertje wordt en een speciale (Limburgse) lekkernij geserveerd, denk bijvoorbeeld eens aan bloedworst met appel en spek, hoofdkaas (huijdvleisj), zuurvlees (zoervleisj) maar ook mini hamburgers, stoofvlees, soepjes, etc.

Ervaar zelf deze speciaal bieren proeverij met speciaal geselecteerd biertjes en hapjes voor uw gezelschap!

Inclusief:
  • Enthousiaste presentatie en uitleg
  • Proeverij met 5 speciaal bieren en 5 (Limburgse) lekkernijen
  • Locatie hartje Maastricht
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor deze workshop. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan