Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Grote Improvisatie Workshop in Maastricht

Details over dit uitje

Als u wil lachen én iets wil leren, is De Grote Improvisatie Workshop van Maastricht Excursies de juiste keuze. Na een middagje bij ons kunt u straks zo de Grote Improvisatieshow naspelen thuis of bijvoorbeeld op de werkvloer.

Onze goedlachse actrice verwelkomt iedereen in Maastricht en na een korte introductie gaat u starten met de workshop.

Zo zult u zult bijvoorbeeld geconfronteerd worden met onverwachte situaties en daar moet u zich dan op een “grappige” manier uit redden. Dit kan bijvoorbeeld door er een speciale wending aan te geven, dit werkt altijd zeer verrassend. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het bekende TV programma 'De Grote Improvisatie Show' met Tijl Beckand en Ruben van der Meer!

De Grote Improvisatie Workshop staat garant voor de nodige hilariteit in de groep waarmee u zich heeft aangemeld. Tijdens deze workshop krijgt u oefeningen voorgeschoteld waar u enkele uren lang jezelf en elkaar kunt vermaken. Onzee professionele trainers die bij deze sessie aanwezig zullen zijn, halen het beste in u naar boven.

Het is voor iedereen geschikt en je hebt totaal geen toneel- of improvisatie-ervaring nodig. Alles is er op gericht om er een zo leuk mogelijke happening van te maken. Veel plezier!

Inclusief:
  • Locatie in Maastricht
  • Enthousiaste actrice
  • Ludieke oefeningen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan