Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vergaderen met Uitzicht op de Maas

Details over dit uitje

Laat u tijdens uw vergadering inspireren door te Vergaderen met Uitzicht op de Maas, met locatie, lunch en sloepentocht van Maastricht Excursies.

De 950 kilometer lange Maas ontspringt in Noord-Frankrijk en meandert via onze zuiderburen naar Nederland. De rivier vormt tevens de natuurlijke scheiding tussen de Belgische provincie Luik en de Nederlandse provincie Limburg.

09.00 - 13.00 Vergaderen

Maastricht Excursies heeft voor u een unieke vergaderzaal gereserveerd, waar u luxe comfort van vijf sterren niveau aantreft. De conferentie- en banquetzalen zijn rookvrij en uiteraard voorzien van airconditioning en wifi.

13.00 - 14.00 Lunch

Na de vergadering nodigen wij u uit in de Mangerie, waar u geniet van uw lunch met uitzicht op de Maas en het centrum van Maastricht.

14.00 - 17.00 Sloepentocht naar Oud-Rekem

Na de lunch gaat u met uw gezelschap varen over de rivier. Geniet tijdens de sloepentocht van de mooie rivierpanorama's vanaf de sloep vaar gedurende drie uur naar het mooiste dorp van Vlaanderen. In die drie uur maakt u ook nog even een tussenstop in een gezellige herberg, waar u even uitrust onder het genot van een drankje. Omstreeks vijf uur bent u weer terug bij 't Bassin in het centrum van Maastricht.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Uw wensen staan bij ons altijd voorop! Bij Maastricht Excursies passen we uw vergaderarrangement heel makkelijk (buiten de vastgestelde tijden van vergadersessies om) aan volgens uw specifieke wensen. U kunt uw arrangement oneindig variëren en afwisselen met andere rondleidingen, puzzeltochten, borrels en diverse andere gezellige activiteiten. Informeer naar alle mogelijkheden!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan