Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vergaderen op het Vrijthof in Maastricht

Details over dit uitje

Zoekt u een historische vergaderlocatie? Kom Vergaderen op het Vrijthof, met lunch, schilderworkshop en stadswandeling van Maastricht Excursies.

In de vroege middeleeuwen is het Vrijthof in Maastricht een belangrijke begraafplaats geweest. Dit is men te weten gekomen door verschillende archeologische opgravingen.

Tegenwoordig heeft het Vrijthof een hele andere functie, er worden jaar op jaar veel bekende Maastrichtse evenementen gehouden. Denk bijvoorbeeld aan het grootste eetfestijn van Nederland, het 'Preuvenemint', de carnavalsopening '11e van de 11e' en in de winter wordt dit plein omgetoverd voor 'Magisch Maastricht'.

09.00 - 13.00 Vergaderen

U gaat met uw gezelschap 's ochtends vergaderen in één van de aan het Vrijthof grenzende restaurant. U verblijft op de verdieping boven het restaurant, hierdoor geniet u van een theatraal uitzicht op dit mooie, historische plein. U bent van alle gemakken voorzien: wifi, beamer, pen en papier zijn aanwezig.

13.00 - 14.00 Lunch

14.00 - 16.30 Workshop Schilderen

Na de lunch vertrekt u naar een kunstatelier van een excentrieke kunstenares. Hier gaat u gezamelijk, of apart, een schilderij maken in een schilderworkshop. Laat uw creativiteit de vrije loop en schilder wat spontaan in u naar boven komt.

16.30 - 18.00 Stadswandeling

U wordt door uw gids van Maastricht Excursies opgehaald bij het kunstatalier. Hij neemt u mee voor een stadswandeling door Maastricht waar u de mooiste plekjes en monumenten gaat zien. Denk bjivoorbeeld aan het Onze Lieve Vrouwenplein, de Markt, het Gemeentehuis. De wandeling eindigt natuurlijk weer op het Vrijthof.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Uw wensen staan bij ons altijd voorop! Bij Maastricht Excursies passen we uw vergaderarrangement heel makkelijk (buiten de vastgestelde tijden van vergadersessies om) aan volgens uw specifieke wensen. U kunt uw arrangement oneindig variëren en afwisselen met andere rondleidingen, puzzeltochten, borrels en diverse andere gezellige activiteiten. Informeer naar alle mogelijkheden!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan