043 82 00 328
Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Authentiek Historisch Vergaderen in Maastricht

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Authentiek Historisch Vergaderen in Maastricht

Maastricht Excursies nodigt u uit voor Authentiek Historisch Vergaderen in een fraai hotel aan het Onze-Lieve-Vrouweplein, midden in het prachtige centrum.

U wordt in dit hotel van harte welkom geheten, een plek waar de eeuwenenoude Romeinse historie de perfecte achtergrond is voor het trendy zakenleven.

09.00 - 13.00 Vergaderen

In dit eigentijds hotel zijn er diverse archeologische opgravingen gedaan. Deze hebben aangetoond dat, op een diepte van 4 à 5 meter onder het Onze Lieve Vrouweplein, restanten van Romeins Maastricht nog steeds te vinden zijn. Deze restanten zijn van zo'n 1800-1600 jaar geleden.

De vergaderruimtes zijn bijzonder smaakvol ingericht en herbergen kenmerken van de opgravingen uit de 2e, 3e en 4e eeuw. Door de sfeervolle nieuwe inrichting, aankleding en verlichting, wordt het originele karakter van de ruimtes uitstekend bewaard en prachtig gedecoreerd.

Het hotel biedt tevens alle moderne audiovisuele faciliteiten die de zakelijke markt verlangt: wifi, beamer en scherm, flipchart, pen en papier.

13.00 - 14.00 Lunch

Tussen de middag nuttigt u gezamenlijk een luxe en uitgebreide lunch in het hotel.

14.00 - 16.30 Stadswandeling

Aan het einde van de lunch zult u kennismaken met een gids van Maastricht Excursies die u mee zal nemen voor een heerlijke stadswandeling door het centrum van Maastricht. U wandelt langs vele leuke en interessante bezienswaardigheden van de stad. Dwars door het Centrum, het Vrijthof, langs de Maas, over de St. Servaas brug, langs de historische stadsomwalling en natuurijk over het Onze Lieve Vrouweplein.

Uw deskundige begeleider vertelt u tevens over de historie van het oude 'Mosa Trajectum', van de oude stadsomwalling, de Jeker en alles wat u wilt weten over de geschiedenis van onze Limburgse hoofdstad. Daarnaast vertelt hij rijkelijk over de historie van de inwoners, over vroeger en de huidige Maastrichtenaren.

16.30 - 18.00 Bierbrouwerij

Vervolgens brengt de gids u naar de stoombierbrouwerij in het stadsdeel Wyck in Maastricht. We gaan het nuttige met het aangename combineren tijdens dit bezoek aan deze Bierbrouwerij!

Uw begeleider vertelt u informatie over hoe men in de 19e eeuw bier brouwde en laat u daarbij alle plekken zien die daarvoor belangrijk waren. Denk bijvoorbeeld aan het brouwhuis, de legkelders, de vloermouterij en de bottelarij. Aan het einde van de rondleiding gaat u twee lekkere biertjes proeven. Authentieke brouwsels afkomstig uit deze streek.

18.00 - 20.00 Diner

We sluiten de dag af met een 3-gangen diner bij een speciaalbierencafé. Als toetje geniet u van een geweldig dessert. Hiermee wordt de dag succesvol afgesloten.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Uw wensen staan bij ons altijd voorop! Bij Maastricht Excursies passen we uw vergaderarrangement heel makkelijk (buiten de vastgestelde tijden van vergadersessies om) aan volgens uw specifieke wensen. U kunt uw arrangement oneindig variëren en afwisselen met andere rondleidingen, puzzeltochten, borrels en diverse andere gezellige activiteiten. Informeer naar alle mogelijkheden!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Maastricht starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Vrijthof, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Maastricht Excursies zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maastricht Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Maastricht is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Maastricht Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Maastricht Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maastricht Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan