Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Authentiek Historisch Vergaderen in Maastricht

Details over dit uitje

Maastricht Excursies nodigt u uit voor Authentiek Historisch Vergaderen in een fraai hotel aan het Onze-Lieve-Vrouweplein, midden in het prachtige centrum.

U wordt in dit hotel van harte welkom geheten, een plek waar de eeuwenenoude Romeinse historie de perfecte achtergrond is voor het trendy zakenleven.

09.00 - 13.00 Vergaderen

In dit eigentijds hotel zijn er diverse archeologische opgravingen gedaan. Deze hebben aangetoond dat, op een diepte van 4 à 5 meter onder het Onze Lieve Vrouweplein, restanten van Romeins Maastricht nog steeds te vinden zijn. Deze restanten zijn van zo'n 1800-1600 jaar geleden.

De vergaderruimtes zijn bijzonder smaakvol ingericht en herbergen kenmerken van de opgravingen uit de 2e, 3e en 4e eeuw. Door de sfeervolle nieuwe inrichting, aankleding en verlichting, wordt het originele karakter van de ruimtes uitstekend bewaard en prachtig gedecoreerd.

Het hotel biedt tevens alle moderne audiovisuele faciliteiten die de zakelijke markt verlangt: wifi, beamer en scherm, flipchart, pen en papier.

13.00 - 14.00 Lunch

Tussen de middag nuttigt u gezamenlijk een luxe en uitgebreide lunch in het hotel.

14.00 - 16.30 Stadswandeling

Aan het einde van de lunch zult u kennismaken met een gids van Maastricht Excursies die u mee zal nemen voor een heerlijke stadswandeling door het centrum van Maastricht. U wandelt langs vele leuke en interessante bezienswaardigheden van de stad. Dwars door het Centrum, het Vrijthof, langs de Maas, over de St. Servaas brug, langs de historische stadsomwalling en natuurijk over het Onze Lieve Vrouweplein.

Uw deskundige begeleider vertelt u tevens over de historie van het oude 'Mosa Trajectum', van de oude stadsomwalling, de Jeker en alles wat u wilt weten over de geschiedenis van onze Limburgse hoofdstad. Daarnaast vertelt hij rijkelijk over de historie van de inwoners, over vroeger en de huidige Maastrichtenaren.

16.30 - 18.00 Bierbrouwerij

Vervolgens brengt de gids u naar de stoombierbrouwerij in het stadsdeel Wyck in Maastricht. We gaan het nuttige met het aangename combineren tijdens dit bezoek aan deze Bierbrouwerij!

Uw begeleider vertelt u informatie over hoe men in de 19e eeuw bier brouwde en laat u daarbij alle plekken zien die daarvoor belangrijk waren. Denk bijvoorbeeld aan het brouwhuis, de legkelders, de vloermouterij en de bottelarij. Aan het einde van de rondleiding gaat u twee lekkere biertjes proeven. Authentieke brouwsels afkomstig uit deze streek.

18.00 - 20.00 Diner

We sluiten de dag af met een 3-gangen diner bij een speciaalbierencafé. Als toetje geniet u van een geweldig dessert. Hiermee wordt de dag succesvol afgesloten.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Uw wensen staan bij ons altijd voorop! Bij Maastricht Excursies passen we uw vergaderarrangement heel makkelijk (buiten de vastgestelde tijden van vergadersessies om) aan volgens uw specifieke wensen. U kunt uw arrangement oneindig variëren en afwisselen met andere rondleidingen, puzzeltochten, borrels en diverse andere gezellige activiteiten. Informeer naar alle mogelijkheden!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan