Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Limburgs Vergaderen in Maastricht

Details over dit uitje

Midden in de stad heeft Maastricht Excursies een unieke vergaderlocatie voor u: Limburgs Vergaderen boven de oudste draaiende watermolen van Nederland.

De molen werd voor het eerst gebruikt in de 7e eeuw, nu wordt die gebruikt voor het malen van spelt en levert maalproducten aan een Limburgse Brouwbrouwerij voor het maken van Korenwolfbier.

09.00 - 12.30 Vergaderen

Sfeervol en ruim, voorzien van alle gemakken en faciliteiten boven de watermolen. En uitermate geschikt voor een bijzonder vergaderarrangement!

Bij de vergadering is onbeperkte koffie, thee, koekjes, water, frisdranken en een uitgebreide Lunch inbegrepen. Ook zijn er mintjes, notitieblokken en pennen in de zaal aanwezig voor de gasten.

12.30 - 13.30 Lunch

Na het ochtendgedeelte van uw vergadering geniet u uitgebreid van een heerlijke lunch.

13.30 - 15.30 Middagsessie vergadering

15.30 - 17.00 Wandeling door het echte Maastricht

Aan het einde van de middag, als de voorzitter de vergadering heeft gesloten, is het tijd om de benen te strekken en een frisse neus te halen. Onder begeleiding van een professionele gids van Maastricht Excursies maken we een stadswandeling door het oude hart van Maastricht.

Volg onze begeleider naar de mooiste Maastrichtse pleinen, panden, monumenten en gebouwen en luister naar de verhalen die achter de oude panden schuilgaan. Ontdek tijdens de rondleiding de mooiste kerken en loop door pittoreske stegen en straatjes.

17.00 - 18.30 Diner

Na de wandeling komen we terug bij een restaurant in het centrum van Maastricht waar we u een drie gangen Diner serveren. U heeft de keuze uit diverse menu's en keukens.

18.30 - 21.30 Workshop vlaai bakken

Vervolgens gaat u terug naar de watermolen en gaat u deelnemen aan een typisch Limburgse workshop vlaaien bakken. Voorafgaand krijgt u een rondleiding door de watermolen waar u de fijne kneepjes van deze ambachtelijke bakkerij gaat ontdekken. Een prachtige afsluiting voor een unieke vergaderdag in Maastricht!

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Uw wensen staan bij ons altijd voorop! Bij Maastricht Excursies passen we uw vergaderarrangement heel makkelijk (buiten de vastgestelde tijden van vergadersessies om) aan volgens uw specifieke wensen. U kunt uw arrangement oneindig variëren en afwisselen met andere rondleidingen, puzzeltochten, borrels en diverse andere gezellige activiteiten. Informeer naar alle mogelijkheden!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan