043 82 00 328
Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Limburgs Vergaderen in Maastricht

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Limburgs Vergaderen in Maastricht

Midden in de stad heeft Maastricht Excursies een unieke vergaderlocatie voor u: Limburgs Vergaderen boven de oudste draaiende watermolen van Nederland.

De molen werd voor het eerst gebruikt in de 7e eeuw, nu wordt die gebruikt voor het malen van spelt en levert maalproducten aan een Limburgse Brouwbrouwerij voor het maken van Korenwolfbier.

09.00 - 12.30 Vergaderen

Sfeervol en ruim, voorzien van alle gemakken en faciliteiten boven de watermolen. En uitermate geschikt voor een bijzonder vergaderarrangement!

Bij de vergadering is onbeperkte koffie, thee, koekjes, water, frisdranken en een uitgebreide Lunch inbegrepen. Ook zijn er mintjes, notitieblokken en pennen in de zaal aanwezig voor de gasten.

12.30 - 13.30 Lunch

Na het ochtendgedeelte van uw vergadering geniet u uitgebreid van een heerlijke lunch.

13.30 - 15.30 Middagsessie vergadering

15.30 - 17.00 Wandeling door het echte Maastricht

Aan het einde van de middag, als de voorzitter de vergadering heeft gesloten, is het tijd om de benen te strekken en een frisse neus te halen. Onder begeleiding van een professionele gids van Maastricht Excursies maken we een stadswandeling door het oude hart van Maastricht.

Volg onze begeleider naar de mooiste Maastrichtse pleinen, panden, monumenten en gebouwen en luister naar de verhalen die achter de oude panden schuilgaan. Ontdek tijdens de rondleiding de mooiste kerken en loop door pittoreske stegen en straatjes.

17.00 - 18.30 Diner

Na de wandeling komen we terug bij een restaurant in het centrum van Maastricht waar we u een drie gangen Diner serveren. U heeft de keuze uit diverse menu's en keukens.

18.30 - 21.30 Workshop vlaai bakken

Vervolgens gaat u terug naar de watermolen en gaat u deelnemen aan een typisch Limburgse workshop vlaaien bakken. Voorafgaand krijgt u een rondleiding door de watermolen waar u de fijne kneepjes van deze ambachtelijke bakkerij gaat ontdekken. Een prachtige afsluiting voor een unieke vergaderdag in Maastricht!

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Uw wensen staan bij ons altijd voorop! Bij Maastricht Excursies passen we uw vergaderarrangement heel makkelijk (buiten de vastgestelde tijden van vergadersessies om) aan volgens uw specifieke wensen. U kunt uw arrangement oneindig variëren en afwisselen met andere rondleidingen, puzzeltochten, borrels en diverse andere gezellige activiteiten. Informeer naar alle mogelijkheden!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Maastricht starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Vrijthof, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Maastricht Excursies zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maastricht Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Maastricht is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Maastricht Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Maastricht Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maastricht Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan