Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit

Lunch – Crime City Tablet Game – Borrel in Maastricht

Details over dit uitje

Voor een afwisselend, enerverend middagprogramma boekt u het Lunch – Crime City – Borrel arrangement van Maastricht Excursies, met lunch, spel en borrel.

In drie etappes zorgen we ervoor dat u geniet van een uitstekende lunch, dat een spannend spel speelt en de middag afsluit in een gezellig café.

13.00 – 14.00 Lunch

We beginnen deze middag met een uitgebreide lunch in een gezellig restaurant, midden in het oude centrum van Maastricht. Geniet van al het lekkers en eet en drink vooral niet te weinig: het vervolgprogramma vergt de nodige energie!

14.00 – 16.00 Crime City

Tijdens dit hypermoderne spelprogramma maakt u gebruikt van GPS Tablets om met uw criminele kameraden te overleggen. Het doel van deze game is om zo snel en accuraat mogelijk de stad en haar inwoners te beroven. Geen kruimelwerk, maar een georganiseerde aanval in verschillende teams. Teams die strijden om de buit!

Hoe werkt Crime City? Het doel van deze game is eenvoudig: verzamel zoveel mogelijk buit. Samen met uw handlangers terroriseert u het stadscentrum. Kraak kluizen, verzamel wapens en schroom vooral niet om andere teams te beroven, maar kijk uit voor de politie!

Gedurende het spel heeft u ook zicht op de bankrekening van de concurrentie, waardoor u precies weet wanneer uw team een tandje bij moet schakelen. Dit zal resulteren in een bloedstollende race. Nooit het lef gehad om uw vingers te branden aan criminele activiteiten? Dit is uw kans!

16.00 – 17.00 Borrel

Na afloop van het spel wordt het tijd voor een stevige borrel. Een beetje crimineel moet na een middag hard werken ook een beetje ontspannen. Wij nemen u mee naar een typisch Maastrichts café om elkaars sterke verhalen aan te horen!

Uiteraard gaan we ook bekend maken welk team Crime City heeft gewonnen. Het winnende team wordt beloond met een leuke prijs! Tijdens de borrel kunt u onbeperkt genieten van bier, fris en huiswijn.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Vakkundige begeleiding
  • Tablets
  • 1 uur onbeperkt bier, fris en huiswijn
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Maastricht Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan