Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Selfie Lunch Tour in Maastricht

Details over dit uitje

Een belangrijk onderdeel van het enige echte “Selfie lunch tour”. Goed rondkijken in en luisteren naar de stad is de sleutel tot succes in het voltooien van deze tour.

De selfietour laat u aan de hand van een aantal uitdagende vragen de gehele stad verkennen en laat u de mooiste plekjes van “Mestreech” zien. Daarnaast houdt u er ook nog leuke foto’s aan over. Maar let op. Het zijn niet zo maar selfies. Iedere selfie zit een opdracht aan verbonden.

“Gebruuk dien ouge, oere en versjtank”.

Omdat een selfietour natuurlijk een uitputtende aangelegenheid is wordt deze zoektocht gecombineerd met een overheerlijke driegangenlunch. U start bij het eerste restaurant met een verrukkelijk voorgerecht alvorens u start met het eerste gedeelte van de selfietour.

Tijdens de tour gaat u met uw groep opzoek naar de meest bekende plekken in Maastricht die alléén een echte expert kan ontdekken. Wie was de heer Minckelers en waar is hij hedendaags te vinden? Één van de vele vragen die u dient te beantwoorden om de tour tot een goed eind te brengen.

Om even bij te komen van de gedane inspanningen kunt u tussendoor gaan genieten van een uitgebreid lunchhoofdgerecht zodat u met een volle maag op pad kunt om de selfietour te voltooien.

Na de selfietour wordt u door onze begeleider opgewacht bij het laatste restaurant waar u een dessert krijgt voorgeschoteld alvorens de antwoorden gecontroleerd zullen worden en het winnende team een leuk aandenken zal ontvangen.

Programma-indicatie:

12.00 – 12:30 Voorgerecht en speluitleg
12:30 – 13:30 Selfietour deel 1
13:30 – 14:30 Hoofdgerecht
14:30 – 15:30 Selfietour deel 2
15:30 – 16:00 Nagerecht en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Uitgebreide 3 gangenlunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Selfie Stick
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor dit evenement in Maastricht kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan