Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Biking Brunch in Maastricht

Details over dit uitje

Geniet van de Biking Brunch in Maastricht: dat is fietsen, lekker eten én de stad zien met een gids, met Maastricht Excursies.

Wij Nederlanders zijn groot gebracht op de fiets. Dus Maastricht Excursies zou heeft een nieuwe manier gecreëerd om te eten en te genieten: de Fietsbrunch!

Vrijwel iedere Hollander wel een fiets heeft en dat ons land over de gehele wereld bekend is om zijn tulpen, klompen en… fietsen! En zeg nou zelf: de fiets is toch ook een geweldig vervoermiddel voor zowel volwassenen als kinderen. Snel in de stad, redelijk comfortabel, gezond èn goed voor het milieu!

Na het voorgerecht komt onze ervaren gids u ophalen en stapt samen op de fiets voor een tocht door het centrum. U zult versteld staan van al hetgeen waar u normaal aan voorbij schiet, maar wat u vanaf de fiets wèl opmerkt. Onze gids vertelt u interessante feiten en prachtige verhalen bij alle mooie plekjes die u ziet.

Onderweg nuttigt u het hoofdgerecht in een gezellig restaurant.

Beleef de stad op uw gemak tijdens deel 2 van de fietstocht, maar zie meer dan als u zou lopen.

Dit gezellige en actieve evenement sluiten we af met een heerlijk dessert. Ondertussen luisteren we naar elkaars verhalen.

Programma-indicatie:

13.00 – 13.15 Fietsen ophalen
13.15 – 14.15 Voorgerecht
14.15 – 15.00 Fietstocht deel 1
15.00 – 16.00 Hoofdgerecht
16.00 – 16.45 Fietstocht deel 2
16.45 – 17.15 Nagerecht
17.15 – 17.30 Fietsen inleveren

Inclusief:
  • Vakkundige privé gids (met jarenlange ervaring)
  • Fiets
  • Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan