Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

PubQuiz Lunchspel in Maastricht

Details over dit uitje

Welkom in het gezelligste café van Maastricht waar de Maastricht Excursies PubQuiz met een overheerlijke lunch aanstaande is. Geniet van de leukste muziekfragmenten, vragen over bekende Nederlandse hits en tal van andere quizonderdelen zoals Vaderlandse geschiedenis, sport en andere onderwerpen. Dit natuurlijk allemaal onder het genot van een bourgondisch geserveerde lunch. Uw groepsuitje of bedrijfsuitje op een andere manier beleven? De PubQuiz met Lunch doet het altijd goed!

Deze quiz wordt gepresenteerd door onze enthousiaste quizmaster die in hoog tempo de leukste vragen op u afvuurt. Hoeveel 'exen' heeft Linda de Mol eigenlijk? Een vraag die nooit in Ik hou van Holland wordt gesteld! Hoe lang is de afsluitdijk? Who cares, stel liever een vraag over ons mooie Limburg of doe iets met carnaval!

Er wordt gebruikt gemaakt van verschillende muziekfragmenten en met het spelonderdeel ‘Hints’ waarin u alleen uw antwoorden aan elkaar in lichaamstaal mag uitbeelden, is de lach tijdens deze quiz verzekerd!

Onze Quizpresentator staat al te trappelen om dit gezellige, interactieve spelprogramma voor u in goede banen te leiden. Deze PubQuiz is niet alleen de leukste manier om ons landje te herontdekken, maar ook de lekkerste!

Inclusief:
  • Een enthousiaste Quiz-presentator
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Een leuke prijs voor de winnaar of het winnende koppel
  • Lekkere lunch in een privéruimte van een restaurant
  • Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan