Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flikken Maastricht Moordlunch

Details over dit uitje

U kent vast de tv-serie Flikken Maastricht. Wat dacht u er van om zelf eens rechercheur te spelen? Dan kan! In Maastricht Excursies' Moordlunch spel.

U gaat een lastige moordzaak oplossen, onderweg loopt u tegen allerlei vraagstukken en raadsels aan, waarbij ‘teamwork’ essentieel is. Ondertussen ontdekt u de mooiste plekjes van Maastricht.

U start de middag op een bourgondische manier, met een voorgerecht naar keuze is een restaurant op bijvoorbeeld het Vrijthof of de Markt. Nadat u het voorgerecht op heeft komt de begeleider naar het restaurant toe om het spel uit te leggen. U krijgt van ons een dossier mee met alle gegevens. Hierin vindt u bruikbare informatie waarmee u het moordwapen, de moordlocatie en de moordenaar kunt achterhalen. Sms’jes helpen jullie verder op weg.

U heeft twee keer een uur de tijd om achter de moordenaar te komen, na het eerste uur wordt er een pauze ingelast waar u de tijd heeft om te genieten van een door u uitgezocht hoofdgerecht.

Na het hoofdgerecht heeft u nog een uur om achter te komen wie de moordenaar is. Was het een afrekening gepleegd door Vladimir Barbarov of zou de beruchte crimineel Jorge Campos er iets mee te maken hebben. We weten het snel genoeg!

Na het puzzelen staat er een welverdiend nagerecht met een lekker kopje koffie of een ander drankje op u te wachten. Uw begeleider checkt ondertussen uw antwoorden. Welke groep past het beste binnen het team van ‘Flikken Maastricht’?

Programma-indicatie:

13.00 - 13.45 Voorgerecht
13.45 - 14.45 Spelronde 1
14.45 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Spelronde 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Uitgebreide Lunch in 3 restaurants naar keuze
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan