043 82 00 328
Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Selfie Dinner Tour in Maastricht

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Selfie Dinner Tour in Maastricht

Aan de hand van een aantal pittige vragen ontdekt u langzaam het prachtige Maastricht. Wij laten u de gehele stad verkennen, maar alléén als de vragen goed beantwoord worden natuurlijk! U kunt punten scoren met het beantwoorden van de vragen maar let op dat u de juiste selfies maakt want zonder selfies, geen punten!

Maar niet voordat u eerst genoten heeft van een heerlijk voorgerecht bij een restaurant in het Maastrichtse centrum. Hierna gaat u van start met de speurtocht en krijgt u een spervuur van vragen voor de kiezen. Waar wordt in Maastricht carnaval gevierd en hoe heet carnaval in het Maastrichts eigenlijk? Dit is maar een klein scala aan vragen die langskomen in het selfietour dinerspel in Maastricht.

Tussendoor kunt u even bijkomen in het tweede restaurant. Hier krijgt u een voorgerecht voorgeschoteld zodat u uitgerust en met een volle maag de tocht kunt afronden.

U wilt toch zeker niet dat het andere team het beter gaat doen en dat zij zich de beste noemen? Neem alle aanwijzingen goed in u op maar neem niet te veel tijd want de volgende gang wacht op u.

Na afloop van de inspannende selfietocht wordt u door onze begeleider opgewacht bij de laatste locatie. Hier kunt u gaan genieten van een verrukkelijk dessert. Natuurlijk vergeten wij ook de prijsuitreiking niet. Na controle van de antwoorden zal één van de teams uitgeroepen worden tot Selfiekampioen van Maastricht. Deze eretitel laat u toch zeker niet aan uw neus voorbijgaan?

Programma-indicatie:

18.00 – 18:45 Voorgerecht en speluitleg
18:45 – 19:45 Selfietour deel 1
19:45 – 21:00 Hoofdgerecht
21:00 – 22:00 Selfietour deel 2
22:00 – 23:00 Nagerecht en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Uitgebreid 3 gangen diner
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Selfie Stick
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor dit evenement in Maastricht kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Maastricht starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Vrijthof, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Maastricht Excursies zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maastricht Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Maastricht is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Maastricht Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Maastricht Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maastricht Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan