Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Selfie Dinner Tour in Maastricht

Details over dit uitje

Aan de hand van een aantal pittige vragen ontdekt u langzaam het prachtige Maastricht. Wij laten u de gehele stad verkennen, maar alléén als de vragen goed beantwoord worden natuurlijk! U kunt punten scoren met het beantwoorden van de vragen maar let op dat u de juiste selfies maakt want zonder selfies, geen punten!

Maar niet voordat u eerst genoten heeft van een heerlijk voorgerecht bij een restaurant in het Maastrichtse centrum. Hierna gaat u van start met de speurtocht en krijgt u een spervuur van vragen voor de kiezen. Waar wordt in Maastricht carnaval gevierd en hoe heet carnaval in het Maastrichts eigenlijk? Dit is maar een klein scala aan vragen die langskomen in het selfietour dinerspel in Maastricht.

Tussendoor kunt u even bijkomen in het tweede restaurant. Hier krijgt u een voorgerecht voorgeschoteld zodat u uitgerust en met een volle maag de tocht kunt afronden.

U wilt toch zeker niet dat het andere team het beter gaat doen en dat zij zich de beste noemen? Neem alle aanwijzingen goed in u op maar neem niet te veel tijd want de volgende gang wacht op u.

Na afloop van de inspannende selfietocht wordt u door onze begeleider opgewacht bij de laatste locatie. Hier kunt u gaan genieten van een verrukkelijk dessert. Natuurlijk vergeten wij ook de prijsuitreiking niet. Na controle van de antwoorden zal één van de teams uitgeroepen worden tot Selfiekampioen van Maastricht. Deze eretitel laat u toch zeker niet aan uw neus voorbijgaan?

Programma-indicatie:

18.00 – 18:45 Voorgerecht en speluitleg
18:45 – 19:45 Selfietour deel 1
19:45 – 21:00 Hoofdgerecht
21:00 – 22:00 Selfietour deel 2
22:00 – 22:30 Nagerecht en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Uitgebreid 3 gangen diner
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Selfie Stick
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor dit evenement in Maastricht kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan