Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flikken Maastricht Moorddiner in Maastricht

Details over dit uitje

Wel eens in de huid willen kruipen van Victor Reinier of Angela Schijf? Dit is uw kans: Maastricht Excursies heeft het Flikken Maastricht Moorddiner.

Het is de bedoeling dat u deze lastige moordzaak gaat oplossen samen met uw teamgenoten.

Naast het speuren gaat u ook geniet van een heerlijk drie gangen menu in drie verschillende restaurants in het centrum van Maastricht.

Teamwork is essentieel, wilt u achter de moordenaar komen! In de tussentijd loopt u tegen allerlei vraagstukken en raadsels aan, vergeet absoluut niet te genieten van al het moois wat Maastricht te bieden heeft.

Na het voorgerecht krijgt u van onze begeleider een dossier mee met alle gegevens. Hierin vindt u bruikbare informatie waarmee u het moordwapen, de moordlocatie en de moordenaar kunt achterhalen. Sms’jes helpen jullie verder op weg.

Was het een afrekening gepleegd door Vladimir Barbarov of zou de beruchte crimineel Jorge Campos er iets mee te maken hebben. We weten het snel genoeg!

Na al het puzzelen staat onze begeleider u op te wachten bij het derde restaurant waar u gaat genieten van het nagerecht en een welverdiend drankje. Uw begeleider checkt ondertussen uw antwoorden. Welke team heeft de beste speurneuzen?

Programma-indicatie:

18.00 - 18.45 Voorgerecht
18.45 - 19.45 Spelronde 1
19.45 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Spelronde 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Uitgebreid 3 gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan