Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Diner in Maastricht

Details over dit uitje

Maastricht Excursies biedt een heerlijk Speurtocht Diner aan. Onze begeleider laat u alle hoeken van Maastricht zien tijdens deze bijzondere tocht.

Drukke winkelstraten, smalle weggetjes en grote pleinen zullen allemaal onderdeel zijn van de speurtocht om u zoveel mogelijk van de stad te laten zien.

Nu willen we het uiteraard niet te makkelijk voor u maken, de begeleider neemt u niet bij het handje maar komt pas in actie als u het echt niet meer weet! Daarbij kunt uzelf als geen ander een goede route bepalen aangezien u zelf het beste weet wat u wel en niet wil zien.

Uzelf gaat op ontdekking, wij hebben een leuk doch pittig boekje met opdrachten voor u gemaakt dat u zal leiden tijdens deze gezellige speurtocht.

Al puzzelend ondekt u het leukste gedeelte van Maastricht, lost vraagstukken op en voert u leuke opdrachten uit. En dit is nog niet alles! Gedurende deze speurtocht schuift u aan bij 3 verschillende restaurants om verschillende gangen in deze etablissementen te nuttigen. Daarbij komt natuurlijk ook nog een stukje competitieverband kijken, de groep zal worden opgedeeld voor maximaal competitie en spelplezier!

Als onze begeleider niet oplet kunt u natuurlijk altijd proberen om de antwoorden van de concurrentie proberen te ontfutselen tijdens de culinaire pauze’s.

We eindigen gezellig samen in het laatste rond waar tijdens het dessert een heuse prijsuitreiking zal volgen. De begeleider heeft alles hopelijk nauwlettend in de gaten gehouden en telt de scores bij elkaar op. De speurtocht dinner staat voor gegarandeerd een heerlijk dagje uit in Maastricht!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Speurtocht deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Speurtocht deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Een vragen- en opdrachtenboekje
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan