Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kolonisten van Catan Tablet Dinner Game

Details over dit uitje

Op zoek naar een diner wat je kan combineren met een spannend, leuk, en gezellig spel dan zou ik zeker voor dit spel kiezen! De Kolonisten van Catan is misschien wel een populair bordspel dat aan de keukentafel wordt gespeeld met veel gezelligheid, wij hebben het omgetoverd tot een 'real life' City Game dat in verschillende teams in het Buitenlucht in het Centrum van Maastricht wordt gespeeld. Bovendien serveren wij er een uitgebreid diner bij in drie verschillende restaurants. Koloniseer het centrum van de stad, probeer beter te zijn dan andere teams en neem onze felbegeerde hoofdprijs in ontvangst tijdens de prijsuitreiking!

Als jullie nog nooit het bordspel Kolonisten van Catan hebben gespeeld, dan volgen hier nog even de spelregels van onze versie; jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Dit is mogelijk dat jullie zelf doen, maar onze begeleider wilt het natuurlijk ook voor jullie doen. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk grondstoffen zien te verkrijgen om daarna samen met je eigen team een kolonie op te bouwen. Met behulp van tablets worden de locaties waar iets te halen valt aan jullie doorgegeven. Ook kan je met ridderkaarten spelen, ontwikkelingskaarten kopen en hele gebieden in het centrum plunderen.

Na het voorgerecht in het eerste restaurant, laten we jullie los in het centrum om de diverse locaties via de tablets op te zoeken. Grondstoffen zijn natuurlijk niet onuitputtelijk dus wees zo snel mogelijk om de andere teams voor te zijn. Ondertussen komen jullie om bepaalde tijden weer bij elkaar in weer een ander restaurant om even te genieten van een heerlijk gerecht. In het laatste restaurant wordt pas duidelijk welk team het spel succesvol heeft afgerond en de concurrentie glorieus heeft verpletterd! Dus geniet dan lekker tijdens het nagerecht van de leuke prijsuitreiking!

Programma-indicatie:

17.00 -18.00 Diner voorgerecht
18.00 -19.00 Kolonisten van Catan deel 1
19.00 -20.00 Diner hoofdgerecht
20.00 -21.00 Kolonisten van Catan deel 2
21.00 -22.00 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid diner in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avontuurlijke groepsuitje van Maastricht Excursies. Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan