Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars Diner in Maastricht

Details over dit uitje

In het Ranking The Stars Diner van Maastricht Excursies gaat u in teams uw vrienden of familie eens goed onderzoeken op de meest ludieke geheimen en geniet u van een fantastisch 3-gangen diner.

Geheel volgens het gelijknamige tv-programma gaat uw spelleider iedere deelnemer af om hij of zij de anderen te 'ranken'.

Enkele dagen van te voren sturen we u een vragenlijst op, met een paar grappige vragen in de hoop op een paar onthullende antwoorden. Zo komen we iets meer over iedereen te weten en kunnen we met dit spelprogramma gaan beginnen.

Op een gezellige locatie in het centrum van Maastricht wordt u ontvangen door onze quizmaster en voordat u met het spelprogramma begint wordt het gezelschap verdeeld in kleine teams van 2 tot 3 personen. Op deze manier kan elk team een zo een zo goed mogelijke inschatting gaan maken van alle deelnemers.

Tussen het spelprogramma door serveren we overheerlijke gerechten en een glaasje wijn of fris. In twee spelronden ontdekken we wie van wie het meeste weet.

Wie is een echte womanizer en heeft er twee aan elke vinger? Welke dame staat eigenlijk een beetje te lang voor de spiegel? Wie heeft het meeste paar schoenen, wie weet het meeste van wie en waarom eigenlijk?

Uiteraard zal ieder team een 'ranking' moeten maken. Het team dat de beste inschattingen over de andere deelnemers heeft gemaakt, ontvangt van onze spelleider de enige echte Ranking The Stars hoofdprijs.

Inclusief:
  • Quizmaster
  • 3 gangen diner in een restaurant naar keuze
  • Prachtige Ranking The Stars hoofdprijs voor de winnaar
  • Toplocatie in centrum van de stad
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan