Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik Hou van Holland Dinerspel in Maastricht

Details over dit uitje

Het Ik hou van Holland dinerspel van Maastricht Excursies is een quiz zoals het gelijknamige tv-programma, maar dan culinair en op z'n Limburgs.

Maastricht Excursies verwelkomt u van harte op een gezellige locatie in het centrum van Maastricht waar een fantastische quiz en spelprogramma op u staat te wachten.

Van Jantje Smit tot de laatste wetenswaardigheden over Wesley en Jolante, tijdens de quiz komt van alles voorbij. Onze quizmaster leidt alles in goede banen en zorgt ervoor dat iedereen plezier heeft!

Beleef dit uitje nu met korting!

Natuurlijk laten wij u deze avond genieten van een perfect 3-gangen diner, prikt u automatisch een vorkje mee en beantwoord u de ludieke vragen van onze quizmaster. Niet lachen en eten tegelijk a.u.b.! Uw gezelschap wordt verdeeld in twee teams die de strijd aangaan! Wie is het snelst, wie is het scherpst? Gaan de mannen spelen tegen de vrouwen of de collega's van de ene afdeling tegen de andere?

Uw team wint uiteraard de felbegeerde hoofdprijs. Tijdens dit heerlijke avondarrangement wisselen we entertainment en culinair genot zo nu en dan is even af! Wat gaan we Eten?

Hollandse Pot misschien? Wie zal het zeggen...?

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en attributen
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Maastricht
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

KORTING:

vanaf 10 personen € 57,50: NU € 53,50 p.p. excl. BTW

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan