Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Broodjeslunch – Steptocht – Proeverij in Maastricht

Details over dit uitje

Een Broodjeslunch – Steptocht – Proeverij van Maastricht Excursies, met een voortreffelijke lunch, een sportieve steptocht, en proeverij naar keuze.

Reserveer dit aantrekkelijke evenement van Maastricht Excursies voor een heerlijke middag in de leukste stad van Limburg.

Geniet van de gezellige sfeer van de binnenstad en schuif aan tafel in een prima Maastrichts etablissement waar wij u een lekkere lunch serveren.

13.00 – 14.00 Broodjeslunch

Rond 1 uur ’s middags begint dit dagarrangement met een lekkere Limburgse broodjeslunch. U wordt welkom geheten in één van de gezellige, authentieke lunchrooms in het centrum van Maastricht. Onder het genot van een lekker soepje en rijkbelegde broodjes kletst u even bij met uw gezelschap voordat u aan de steptocht begint.

14.00 – 15.30 Steptocht

Vervolgens leert u binnen enkele minuten onze sportieve steps te berijden. Langzaam ziet u het hele centrum aan u voorbij glijden en onze gids vertelt u ondertussen fraaie anekdotes over de monumenten waar u langs rijdt. Laat u niet afleiden door de vele kinderhoofdjes, uw step rijdt er gemakkelijk overheen.

15.30 – 17.00 Proeverij naar keuze

Voor de liefhebbers met echte smaak kunt u kiezen uit diverse proeverijen die wij voor u organiseren. Wilt u een wijnproeverij, een bierproeverij, een Whisky, likeur of chocoladeproeverij?

Maastricht Excursies is van alle markten thuis dus schroom niet uw ideeën met ons te delen. Wij proeven van alles dus laat uw fantasie maar werken! Toch maar die lekkere bonbonproeverij of die speciale Cupcake Workshop? U mag het zeggen..

Inclusief:
  • Broodjeslunch naar keuze
  • Steps
  • Pauze in typisch Maastrichts café
  • Vakkkundige gids (échte Maastrichtenaar met jarenlange ervaring)
  • Proeverij naar keuze in hartje Maastricht
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Meerprijs:

Bierproeverij € 5,00 p.p. excl. BTW
Wijnproeverij € 15,00 p.p. excl. BTW
Whiskyproeverij € 20,00 p.p. excl. BTW

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Maastricht Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan