043 82 00 328
Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Broodjeslunch – Steptocht – Proeverij in Maastricht

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Broodjeslunch – Steptocht – Proeverij in Maastricht

Een Broodjeslunch – Steptocht – Proeverij van Maastricht Excursies, met een voortreffelijke lunch, een sportieve steptocht, en proeverij naar keuze.

Reserveer dit aantrekkelijke evenement van Maastricht Excursies voor een heerlijke middag in de leukste stad van Limburg.

Geniet van de gezellige sfeer van de binnenstad en schuif aan tafel in een prima Maastrichts etablissement waar wij u een lekkere lunch serveren.

13.00 – 14.00 Broodjeslunch

Rond 1 uur ’s middags begint dit dagarrangement met een lekkere Limburgse broodjeslunch. U wordt welkom geheten in één van de gezellige, authentieke lunchrooms in het centrum van Maastricht. Onder het genot van een lekker soepje en rijkbelegde broodjes kletst u even bij met uw gezelschap voordat u aan de steptocht begint.

14.00 – 15.30 Steptocht

Vervolgens leert u binnen enkele minuten onze sportieve steps te berijden. Langzaam ziet u het hele centrum aan u voorbij glijden en onze gids vertelt u ondertussen fraaie anekdotes over de monumenten waar u langs rijdt. Laat u niet afleiden door de vele kinderhoofdjes, uw step rijdt er gemakkelijk overheen.

15.30 – 17.00 Proeverij naar keuze

Voor de liefhebbers met echte smaak kunt u kiezen uit diverse proeverijen die wij voor u organiseren. Wilt u een wijnproeverij, een bierproeverij, een Whisky, likeur of chocoladeproeverij?

Maastricht Excursies is van alle markten thuis dus schroom niet uw ideeën met ons te delen. Wij proeven van alles dus laat uw fantasie maar werken! Toch maar die lekkere bonbonproeverij of die speciale Cupcake Workshop? U mag het zeggen..

Inclusief:
  • Broodjeslunch naar keuze
  • Steps
  • Pauze in typisch Maastrichts café
  • Vakkkundige gids (échte Maastrichtenaar met jarenlange ervaring)
  • Proeverij naar keuze in hartje Maastricht
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Meerprijs:

Bierproeverij € 5,00 p.p. excl. BTW
Wijnproeverij € 15,00 p.p. excl. BTW
Whiskyproeverij € 20,00 p.p. excl. BTW

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Maastricht Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Maastricht starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Vrijthof, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Maastricht Excursies zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maastricht Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Maastricht is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Maastricht Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Maastricht Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maastricht Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan