043 82 00 328
Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Online Escape Room

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Online Escape Room

Zijn jullie het thuiszitten al beu? Boek dan nu één van onze uitdagende online escape rooms met uw vrienden, buren of collega’s! In teams van 2-4 personen, in de woonkamer of op kantoor op gepaste afstand van elkaar of ieder vanuit huis op zijn/haar eigen laptop of PC. Doorloop de kamers en puzzel jullie weg naar de uitgang. Welk team zet de snelste tijd neer?

De spellen zijn zo ingericht dat je met je team gezamenlijk naar informatie en oplossingen kan gaan zoeken. Communiceer goed met elkaar. Jullie kunnen kiezen uit drie verschillende escape rooms, oplopend in moeilijkheidsgraad:

Lost Treasure ***
Patient Zero ****
Hacked ****

Lost Treasure ***

Je hebt een bericht gekregen van de notaris dat je oudoom Archibald Aurelius overleden is verklaard en dat jij de enige erfgenaam bent. Meer dan 15 jaar geleden is hij als vermist opgegeven en je was hem eerlijk gezegd al helemaal vergeten. Het gerucht ging dat hij een groot fortuin had opgebouwd, maar waarmee was onduidelijk. Van de notaris krijg je een oude laptop en de sleutel van een verwaarloosd huis waar hij af en toe in woonde als hij in het land was. Lukt het jullie om alle puzzels en raadsels in het huis op te lossen en Archibald's fortuin te bemachtigen?

Patient Zero ****

Je bent vandaag begonnen met je nieuwe baan als onderzoeker bij GenoFarma, een BioTech bedrijf dat zich met exotische ziektes bezig houdt. De persoon die jou vandaag zou gaan inwerken is net vertrokken met een ontzettende hoofdpijn. Net als je bij een patiënt een paar kamers verderop wilt gaan kijken, gaat het alarm af en krijg je een boodschap via het intercomsysteem. Lukt het jullie om de geheimen achter dit mysterieuze virus te ontrafelen en op tijd een vaccin te produceren?

In dit spel speel je met verschillende rollen. De helft van je team begint in een kantoor. De andere helft begint in de kamer van een patiënt. Om de puzzels op te kunnen lossen moeten jullie goed communiceren en samenwerken.

Hacked ****

Jullie zijn een projectteam die vandaag een belangrijke deadline moet behalen en daarom zijn jullie extra vroeg op kantoor. De voordeur is geforceerd en wanneer jullie het kantoor betreden zien jullie nog net de inbreker die door de nooduitgang weet te ontkomen. Gelukkig hebben jullie de hacker gestoord en waren nog niet alle PC's geïnfecteerd. Lukt het jullie om de gecompliceerde hacks ongedaan te maken? Combineer alle informatie die jullie vinden om de hacker te slim af te zijn! Succes!

Wat heb je nodig?
  • Pc of laptop met internetverbinding
  • Pen en papier om te schrijven, tekenen en te puzzelen
  • Als teamgenoten vanaf meerdere locaties spelen; een app waarmee je kunt videobellen
Inclusief
  • Een gamecode voor elk team
  • Een digitale handleiding
  • Een spannende middag of avond thuis
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Maastricht starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Vrijthof, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Maastricht Excursies zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maastricht Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Maastricht is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Maastricht Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Maastricht Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maastricht Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan