Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Salsa-Tapas-Swingnight in Maastricht

Details over dit uitje

U heeft het salsa- en merengue-virus zo te pakken, met de Salsa-Tapas-Swingnight van Maastricht Excursies. Leer de basis en geniet van een tapas-diner onder het genot van een heerlijk drankje.

17.00 – 18.00 Salsa en Merengue Dansworkshop

Altijd opzwepend en sexy, deze Salsa-Tapas Swingnight van Maastricht Excursies maakt van elke stijve hark een soepele performer. Een uitstapje voor iedereen die wel eens de voetjes van de vloer wilt gooien.

De Salsa, dé opzwepende ritmes oorspronkelijk uit Cuba, daar kunt u gewoon niet bij stil blijven staan! U krijgt het al snel te pakken, onze dansinstructeur en instructrices leren u in korte tijd de subtiele bewegingen van de Salsa.

Tijdens deze dansworkshop leert u de basisbeginselen van de merengue en de salsa. Dans op een ongedwongen, swingende, gezellige én gemakkelijke manier, iedereen doet mee!

18.15 – 20.30 Tapas Diner

Na de workshop kunt u lui onderuit zitten en napraten over de opgedane ervaringen. Ondertussen krijgt u een variëteit aan Spaanse Tapas voorgeschoteld, de één nog lekkerder dan de ander, onder het genot van een lekkere cocktail.

Het toetje wordt u in de vorm van een Grand Dessert aangeboden. Hiermee wordt deze unieke Swingnight in Maastricht afgesloten.

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding / dansworkshop
  • Locatie hartje Maastricht
  • Uitgebreid 3-gangen tapas diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan