Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Brunch in Maastricht

Details over dit uitje

Doe een culinaire Speurtocht Brunch in Maastricht, met Maastricht Excursies. Er wordt gestart met een heerlijk voorgerecht in een gezellig restaurant.

Nu heeft iedereen de tijd om even bij te kletsen en erna eer even heeft bijgepraat gaan we beginnen met het spel!

Voordat jullie aan de speurtocht beginnen kijgt elk team (met maximaal acht personen) een oude stadskaart en een vragenlijst. Er is maar één manier om de juiste antwoorden te krijgen, namelijk door heel goed om u heen te kijken, te luisteren, na te denken en te doen!

Het eerste gedeelte van de speurtocht zit ar al op, u gaat nu genieten van een heerlijk gerecht in een Maastrichts restaurant, kunt u meteen eventjes uitrusten met de voetjes omhoog! Laat uw vragenlijst niet ergens slingeren, de concurrenten mogen uw antwoorden niet zien! Na het hoofdgerecht gaat het tweede gedeelte van de speurtocht beginnen!

Los samen met uw teamgenoten de lastige vragen en opdrachten op, u kunt daarna gaan genieten van een heerlijk dessert. Wie o wie zou er toch gewonnen hebben? Na het dessert begint onze begeleider met de prijsuitreiking… Spannend!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Speurtocht deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Speurtocht deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
  • Een vragen- en opdrachtenboekje
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan