Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit

Italiaanse ver-wijn-erij! – Avondwandeling – Diner in Maastricht

Details over dit uitje

U start het arrangement Italiaanse ver-wijn-erbij! - Avondwandeling - Diner van Maastricht Excursies met een wijnproeverij met vinologen op een toplocatie.

U beleeft een Italiaanse avond vol verwennerij; niet alleen in verre oorden als Zuid-Afrika, Italië of Frankrijk heeft de bevolking verstand van wijn. Ook de vinologen van Maastricht Excursies beschikken over deze kennis die zij met veel genot willen doorgeven aan u!

Vervolgens komt een gids u ophalen voor een stadswandeling in deze mooi Limburgse stad. De avond wordt afgesloten met een heerlijk 3 Gangen menu in een Italiaans restaurant.

17.00 - 19.00 Italiaanse Ver-wijn-erij!

Als onze vinoloog tegen een uur of 5 begint te vertellen over zijn passie, is het u al snel duidelijk dat een druif niet zomaar een druif is. De expert vertelt u uitvoerig over de herkomst van de gepresenteerde wijnen, hoe het procédé van die specifieke wijn verloopt en wat u qua smaak allemaal kunt ontdekken.

19.00 - 20.30 Avondwandeling

Na deze smaakvolle proeverij nemen wij u mee onder begeleiding van een ervaren gids mee naar de mooiste en bekendste plekjes van Maastricht. Tijdens deze sfeervolle avondwandeling komt u meer over de historie, cultuur en achtergrond van deze oud-Romeinse stad.

20.30 - 22.30 Italiaans Diner

Aan het einde van de wandeling brengt uw gids u bij de ingang van het geweldige Italiaanse restaurant. Dit Restaurant is niet alleen bijzonder om zijn echte traditionele Italiaanse keuken, waarin enkel met dagverse producten wordt gewerkt maar ook door de typische italiaanse ambiance die dit restaurant uitstraalt.

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Welkomstdrankje
  • Verschillende wijnen
  • Hapjes en water
  • Gids (échte Maastrichtenaar met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan