Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bonbon Workshop & Diner in Maastricht

Details over dit uitje

Maak in Maastricht Excursies’ Bonbon Workshop ‘Pralineren & Dineren’ de heerlijkste bonbons en chocolade, samen met uw vrienden, familie of collega’s.

Chocolade is van oudsher een gewild product. Hele volksstammen raakten er verslaafd aan. U kunt nu achter de geheimen komen van dit product! Maastricht Excursies maakt het mogelijk.

Onderga samen de kunst van het maken van bonbons en beoordeel elkaars creaties. Eet ze gelijk op, of bewaar ze tot na het door Maastricht Excursies verzorgde diner in een uitstekend restaurant in hartje Maastricht!

16.00 – 19.00 Bonbon Workshop

Heerlijke chocolaatjes maken en voortreffelijk pralineren en dineren, dat doet u alleen tijdens de Bonbon Workshop & Diner van Maastricht Excursies. Onder leiding van een echte professional maakt u de mooiste chocolaatjes op een gezellige locatie in het centrum van Maastricht. Dat uw begeleider er echt chocola van kan maken, dat zult u gelijk zien, en wat nog belangrijker is, proeven natuurlijk!

Een snufje cacao, een beetje suiker en mix het geheel in een paar leuke gietvormen en warempel, u kan gelijk op de hoek van de straat uw creaties verkopen!

19.15 – 21.30 Diner

Uw culinaire ontdekkingstocht is nog lang niet ten einde. Na het pralineren geniet u vervolgens van een verrukkelijk 3-gangen diner genieten in een toprestaurant. Na afloop kunt u natuurlijk de koffie nuttigen met weer andere chocolaatjes!

Wat wordt u door ons weer verwend! Of beter gezegd; misschien wordt het hoog tijd dat u zichzelf weer eens verwend!

Handige Tip:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van ons drank- arrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Materiaal
  • Koffie en thee
  • Locatie hartje Maastricht
  • Uitgebreid 3-gangen diner naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Maastricht Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan