Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Excursie naar St. Pieter en Slavante in Maastricht

Details over dit uitje

Met de Excursie naar St. Pieter en Slavante brengt Maastricht Excursies u naar de grotten en het buitengoed Slavante, met een comfortabele rondvaartboot.

Zoekt u een speciaal arrangement voor een speciaal groepsuitje of bedrijfsuitje? Ook als toerist kunt u niet uit Maastricht vertrekken zonder de grotten van de St.Pieter te bezoeken.

We varen u vanuit Maastricht over de Maas tot aan de voet van de St.Pieter waar de rondleiding begint.

Na een korte en stevige wandeling bergop komt u aan bij Buitengoed Slavante, waar u schitterend uitzicht heeft over de Maas en het Maasdal. Het restaurant was vroeger de plek waar een klooster van de Paters Franciscanen stond. Onze professionele gids vergezelt uw gezelschap vervolgens door de mergelgrotten van de St.Pieter en vertelt u allerlei leuke anekdotes.

Afhankelijk van het tijdstip serveren wij u een uitgebreide lunch bij Slavante, waar in de zomer diverse klanken van harmonie- en fanfaregezelschappen te horen zijn. Voor de kinderen is er ook een leuke speeltuin.

Buitengoed Slavante serveert allerlei fantastische streekgerechten en is de plek om even heerlijk te ontspannen. Na de uitgebreide lunch varen wij u weer terug naar Maastricht en kunt u, als u daar zin in heeft, de stad nog even zelf gaan bekijken.

Inclusief:
  • Boottocht naar de St.Pieter
  • Rondleiding mergelgrotten
  • Vakkundige gids
  • Lunch Buitengoed Slavante
  • Retour naar Maastricht

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan