Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Diner Grillrestaurant – Kroegentocht in Maastricht

Details over dit uitje

Een stereotype mannenavond: vlees en bier. De Diner Grillrestaurant - Kroegentocht van Maastricht Excursies luidt de avond op een heerlijke manier in.

Vervolgens nemen wij u onder begeiding van een ervaren gids mee naar de leukste/beste kroegen van Maastricht voor een heuse kroegentocht.

Vul het programma aan met een drankarrangement voor een gegarandeerd succesvolle avond!

18.00 - 20.00 Diner Grillrestaurant

Het Diner Grill & Kroegentocht arrangement van Maastricht Excursies in Maastricht begint uiteraard met het eten van een lekker stuk vlees in één van de beste restaurants.

Voor deze groepsactiviteit hebben wij het beste grillrestaurant dat de stad te bieden heeft voor u uitgekozen. Voor de vegetarische medemens zoeken wij uiteraard een geschikt culinair alternatief. Geniet van een lekker wijntje en een fantastisch stukje vlees.

20.00 - 23.00 Kroegentocht

Na het diner gaat u samen met een ervaren begeleider op kroegentocht. U bezoekt Maastrichts mooiste, bijzonderste en gezelligste kroegies. In ieder etablissement krijgt u iets te horen over de historie van het café en de beruchte eigenaren. Uiteraard kunt u in ieder café een drankje uitkiezen. (drankjes zijn voor eigen rekening).

Enne... wees gerust: de gids weet de weg terug!

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in grillrestaurant
  • Vakkundige begeleiding (échte Maastrichtenaar met jarenlange ervaring)
  • Bezoek aan 4 gezellige kroegen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Maastricht Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan