Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Percussie Workshop in Maastricht

Details over dit uitje

Trommel er lekker op los tijdens de Percussie workshop van Maastricht Excursies. U gaat opzwepende ritmes op mooie instrumenten beoefenen.

Met het hele gezelschap bouwt u aan een pakkend ritme op basis van een aantal (eenvoudige) ritmische patronen. Uw familie-uitje of uitje met collega's komt helemaal tot leven!

Percussie spelen kunt u zien als non-verbaal communiceren; wordt er naar elkaar geluisterd, dan maakt u muziek. Wordt er niet geluisterd, dan maak u gewoon herrie.

In de Maastricht Excursies Percussie Workshop wordt gespeeld op een aantal Afrikaanse percussie instrumenten als de djembé, doundoun, sanbang, kenkeni, verschillende shakers en bellen.

In Afrika zijn percussie, dans en zang onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ook tijdens deze workshop wordt dus vaak gezongen en we zijn vrijwel zeker dat u niet stil kunt blijven zitten achter uw djembé, of dat u met de shaker de zaal door swingt!

Inclusief:
  • Instrumenten
  • Cursusruimte in Maastricht
  • Vakkundige begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De workshops van Maastricht Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Maastricht Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan