Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding – Bierproeverij – Diner in Maastricht

Details over dit uitje

Met z'n allen op stap? Het gezellige Rondleiding - Bierproeverij - Diner arrangement van Maastricht Excursies laat u het beste van de stad zien en proeven.

Boek deze combinatie van rondleiding, bierproeverij en diner en beleef het leukste Limburgse evenement.

15.00 - 16.30 Rondleiding

Uw uitje start bij een oude bierbrouwerij in Maastricht. Deze leuke rondleiding in een bierbrouwerij begint met mooie anekdotes van onze gids, die van alles weet over het echte Maastrichtse bier. Hij laat u alles zien van de brouwerij, zoals het brouwhuis, de gistkelders en het woonhuis van de brouwer, deze verkeert zelfs nog in originele staat.

Na de rondleiding vraagt u zich natuurlijk af hoe dat bier vroeger gesmaakt moet hebben. Wees gerust, ter aflsuiting van de rondleiding krijgt u twee biertjes die gebrouwen zijn in deze streek.

16.30 - 18.30 Bierproeverij

Na het nuttigen van die twee speciaalbieren bij de brouwerij gaat u naar een speciaalbierencafe in het centrum. In dit cafe gaat u vier speciaalbieren proeven. Een ervaren begeleider geeft u uitleg over de speciaalbieren die voor u zijn samengesteld. Tevens bent u in de mogelijkheid om alle biervragen te stellen die u maar kunt bedenken, uiteraard onder het genot van een borrelhapje.

18.30 - 20.30 Diner

Van al dat bier proeven zult u zo tegen zessen vast trek hebben gekregen. U gaat vervolgens naar een speciaal door Maastricht Excursies geselecteerd Restaurant. Om de avond af te sluiten gaat u gezamenlijk van een heerlijk diner genieten.

Inclusief:
  • Bezoek bierbrouwerij met 2 drankjes
  • Proeverij met 4 verschillende speciaalbieren
  • Professionele uitleg over speciaalbier
  • Uitgebreid 3-gangen diner naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Maastricht Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan