Kies uit 300+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Maastricht
Geprezen om service & flexibiliteit

Rondleiding bierbrouwerij De Dorst in Maastricht

Details over dit uitje

Weten hoe men in de 19e eeuw bier brouwde en op bier overleefde? De Rondleiding bierbrouwerij De Dorst van Maastricht Excursies brengt u terug in de tijd.

Naar het Middeleeuwse Maastricht, waar ziektes als cholera gewoon met bier en andere alcoholische en met succes werden bestreden.

Onder leiding van een deskundige gids nemen wij u mee door de stad en vertellen wij u pikante anekdotes over de alcoholdrankje in voorbije eeuwen. U loopt langs kroegen en plekken waar vroeger de herbergen volstroomden met liefhebbers van zuiverend en genezend bier.

Daarna brengen we u naar stoombrouwerij de Keyzer N.A. Bosch, deze brouwerij zet de deuren open om uw bedrijfsuitje, familie-uitje of groepsuitje in Maastricht compleet te maken.

Tijdens de rondleiding door de brouwerij krijgt u van alles te zien. Bezoek het brouwhuis, de legkelders, de vloermouterij en de bottelarij. Uw gids maakt aan de hand van de aanwezige installaties duidelijk hoe het bier gebrouwen werd. Een geheimzinnig procedé dat tot ver in de 20e eeuw voor de lekkerste biertjes zorgde.

Na deze rondleiding is het tevens mogelijk om een speciaal biertje te proeven in de gelagkamer, zodat u zelf kunt beoordelen of het Limburgse bier ook in de komende jaren verzekerd is van succes. Bourgondisch Maastricht op z'n best dus. Santé!

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding (bierkenner met jarenlange ervaring)
  • Rondleiding bierbrouwerij De Dorst van Maastricht
  • Proeven van twee heerlijke biertjes
  • Complete tour stoombrouwerij De Keyzer
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Maastrichtse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Maastricht.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan